“Asteriks: Tajna čarobnog napitka” od 6. decembra u bioskopima Srbije

0
396

Asteriks i Obeliks se vraćaju na filmska platna.

"Asteriks: Tajna čarobnog napitka" od 6. decembra u bioskopima SrbijeDva legendarna strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor, ponovo će uveseliti decu, ali i odrasle, u novom animiranom filmu. “Asteriks: Tajna čarobnog napitka” prikazivaće se od 6. decembra u bioskopima Srbije."Asteriks: Tajna čarobnog napitka" od 6. decembra u bioskopima Srbije

U ovoj priči Čudomiks odlučuje da je vreme za osiguranje budućnosti sela i zajedno sa Asteriksom i Obeliksom kreće u potragu za mladim druidom kojem može preneti tajnu o čarobnom napitku, a koji osigurava trajnu zaštitu.

UROŠ JOVIČIĆ: Nije važno biti samo dobar glumac, već i dobar čovek

"Asteriks: Tajna čarobnog napitka" od 6. decembra u bioskopima Srbije

“Asteriks: Tajna čarobnog napitka” je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobedivih junaka koji pred veliko platno dovode celu porodicu. Film je nastao prema stripu Renéa Goscinnyja i Alberta Uderzoa. Originalnu priču je stvorio Alexandre Astier. Inače, ovo je prvi scenario koji nije rađen po stripu, nego je baš rađen za film.

U bioskopima je crtani film “Princeza i zmaj: Beskrajna priča”

"Asteriks: Tajna čarobnog napitka" od 6. decembra u bioskopima Srbije

Ovaj crtać je sinhronizovan na srpski. U originalnoj verziji Obeliksu je glas pozajmi čuveni francuski glumac Žerar Depardje, a u srpskoj – Slobodan Boda Ninković. Pored njega, u glumačkoj ekipi su bili Uroš Jovčić; Boris Milivojević; Aleksandra Širkić; Tomaš Šarić; Predrag Peđa Damnjanović; Stevan Piale i drugi. Svi su saglasni da su radili sa velikim uživanjem na ovoj sinhronizaciji.
Film traje 105 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde