“Artan Lili” napravili pesmu na telefonu i snimili spot u jednom kadru

0
279

Grupa “Artan Lili” ima iza sebe uspešnu koncertnu godinu, u kojoj je poklonike svog zvuka obradovala brojnim singlovima i privlačnim video-spotovima. U susret Novoj godini, popularni beogradski sastav, objavio je estetski izazovan video-spot za novu pesmu “Nije svejedno”.

artan lili nije svejedno, spot u jednom kadru
Članovi benda sa brojnim statistima koji su učestvovali na snimanju spota za pesmu “Nije svejedno”, Foto: Facebook / Artan Lili

– Napravili smo novu pesmu na telefonu i snimili ceo spot u jednom kadru. Shvatili smo da vrhunska muzika može da se pravi i na telefonu. Ovo je nešto sasvim novo i za publiku i za nas – izjavio je frontmen benda Bojan Slačala.

Bend „Letu Štuke“ ima novi singl i spot – „Bože zdravlja“

Pesma “Nije svejedno” naći će se i na njihovom novom albumu “New deal”, koji će sledeće godine objaviti izdavačka kuća Lampshade Media.
Režiju video-spota u jednom kadru potpisuje dugogodišnji saradnik benda Staša Tomić.

Artan Lili fb foto Lilit Andrić
Energična četvorka, Foto: Lilit Andrić / Facebook / Artan Lili

– To je to, to su “Artani” u punom sjaju, ekipa na gomili, hormoni, telefoni. Potrudili smo se svi zajedno da vam prenesemo autentični ovovremenski impuls mladosti. Savršena stvar za lep početak jedne Nove godine – izjavio je Tomić.

„Lačni Franz“ ima novi spot – „Da sreli se nismo“

Energična četvorka dugo nije nastupala u Beogradu, a sad imaju više razloga za svirku: nove pesme, novi spot i novog gitaristu. “Artan Lili” najavljuju koncert 2. januara u beogradskom klubu “Elektropionir” na kome će se publici predstaviti prvi put novi gitarista Ivan Skopulovič.

NIJE SVEJEDNO

Treba mi neka luda stvar
Hajde da popravimo kvar
Da opet budemo jedno

Zbog jedne greške pukne stvar
A to što dobiješ na dar
Veruj mi nije svejedno

Gubiš vreme i ti
Gubim vreme i ja
Šta misliš da li je vredno

Što svako fura svoju stvar
Hajde da popravimo kvar
Da opet budemo jedno

Da li možeš još jednom?

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde