“Artan Lili” na metar od publike – ove subote u Festu

0
97

“Artan Lili” najavljuju ekskluzivni klupski koncert u Beogradu.

Artan Lili Fest na metar od publikeČlanovi poznatog benda biće na metar od publike, i to 3. marta u legendarnom zemunskom klubu “Fest”.
– Dođite da vidite šta radimo. Nije nas bilo tačno godinu dana u “Festu” i imamo mnogo razloga za svirku. A, sviraćemo nove pesme, promovišemo novi singl/spot “Nije svejedno” i drago nam je što nastavljamo druženje sa našom publikom jednim ovako prisnim, klupskim nastupom! – ističu članovi popularne beogradske četvorke.

„Artan Lili“ napravili pesmu na telefonu i snimili spot u jednom kadru

Beogradska noise-pop grupa “Artan Lili” postoji od 2013. Grupu čine Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković i Ivan Skopulovič. Postali su poznati po sukcesivnom izdavaštvu svojih singl-spotova. Njihovi numere osvajale su prva mesta svih relevantnih top lista u zemlji i regionu.

Artan Lili Foto: Ivana Čutura / Promo
Artan Lili Foto: Ivana Čutura / Promo

– Ne propustite priliku za jedno intimno druženje sa ovim majstorima za žurku, kakvo će se desiti 3. marta – poručuju iz “Festa”.
Kao podrška nastupiće grupa “Herz”. Ulaznice su u prodaji u klubu klubu Fest i u Felix shop-u, TC Sremska (I sprat) po ceni od 600 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde