Arsenal fest 10 – u pripremi specijalno izdanje u trajanju od mesec dana

1
41

Ovogodišnji Arsenal Fest održaće se u Kragujevcu, ali ne kako je ranije planiran.

Arsenal fest 10 - u pripremi specijalno izdanje u trajanju od mesec dana
U pripremi je specijalno izdanje ovogodišnjeg Arsenal festa 10

Planirani program Arsenal Festa usled svima dobro poznate situacije sa globalnom pandemijom Kovid-19 neće biti održan u predviđenom četvorodnevnom terminu ovog juna, već je u pripremi specijalno izdanje Arsenal Festa 10 ovog leta u Kragujevcu koje će trajati mesec dana. Tim povodom organizatori su izdali saopštenje.

Srpske manifestacije od države zatražile podršku i jasan plan

– U skladu sa bezbednosnim prilikama i zakonskim mogućnostima, pre svega vodeći računa o zdravlju posetilaca, nameravamo ovog leta da u Kragujevcu priredimo programski malo drugačiju proslavu muzike i umetnosti. Prilagođeni Arsenal Fest 10 biće održan na mestu Garden Stage-a, u prelepoj Zastavinoj bašti. Tu ovog leta možemo očekivati niz značajnih domaćih i regionalnih izvođača, uz nastupe stand up komičara; projekcije filmova; izložbe; književne večeri… Imena učesnika i datume, kao i informaciju o prodaji ulaznica, saopštićemo uskoro – stoji u saopštenju.

Arsenal Fest 10: “Gogol Bordello”, Yngwie Malmsteen i “Inner Circle”

– Do poslednjeg trenutka smo gajili nadu da ćemo uspeti da ove godine održimo planirani program Arsenala, ali smo na kraju shvatili da on može biti izvodiv samo ako ga prebacimo za 23, 24, 25. i 26. jun 2021. godine. Razlog su zatvorene granice, masovno otkazivanje i odlaganje turneja izvođača širom sveta, među kojima se nalazi i nekoliko inostranih imena koja čine okosnicu našeg programa.
Izvođače koji su bili najavljeni za ovaj jun u Kragujevcu – “Sum 41”; “Gogol Bordello”; Yngwie Malmsteen; “Still Corners”; “Inner Circle”; “Dubioza kolektiv”; Džajkovski – očekujemo da ćemo ipak slušati i gledati na Arsenalu 2021. godine. Pregovori o tome su u toku, i sa većinom je već postignut dogovor.

Arsenal fest 10 - u pripremi specijalno izdanje u trajanju od mesec dana

– Posebno se intenzivno pregovara sa bendom “Placebo” o nekoliko mogućnosti. Među njima su nastup na Arsenalu 2021. godine ili možda samostalni koncert u Srbiji, pod okriljem Arsenala – saopštili su organizatori.

Završen Arsenal Fest 09: Eksplozivni nastupi za kraj

Takođe, naveli su i da kupljene ulaznice za prethodno najavljeni program važe za Arsenal Fest 2021. godine i nije ih potrebno menjati! Za one koji žele povrat ulaznica, to će biti moguće od 1. jula. I to:
– Ulaznice kupljene online – poslati email na office@tickets.rs;
– Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na blagajni Štark arene;
– Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda – poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica;
– Ulaznice kupljene u Kragujevcu vraćaju se u Domu omladine i “Da Gama travel-u”.

PR

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde