Arsenal Fest 09: Vlatko Stefanovski sa novim triom u Kragujevcu

0
109

U Kragujevcu će se održati Arsenal Fest 09 od 19. do 22. juna.

Arsenal Fest 09: Vlatko Stefanovski sa novim triom u Kragujevcu

A na ovoj manifestaciji među učesnicima je i legendarni gitarista Vlatko Stefanovski. On će nastupiti 20. juna na Main Stage-u Arsenala 09.
Stefanovski je muzičar prebogate karijere, ispunjene “Leb i sol” klasicima poput “Kao kakao” i “Mamurni ljudi”; fascinantnim gitarskim iščitavanjima tradicionala poput “Jovano Jovanke” i “Uči me majko”; kao i solo hitovima “Gypsy Song” i “Seir”; koji ima “dugu istoriju dolazaka u Kragujevac, od hale Jezero, do Doma omladine”.

Arsenal Fest 09: Little Steven, Springstinov gitarista stiže u Kragujevac

– Dolazim ponovo na Arsenal i radujem se, pogotovo što dolazim sa mojim novim triom. Basista Ivan Kukić i bubnjar Jan Stefanovski su mladi muzičari i, verujte, bićete iznenađeni njihovim talentom. Posebno je uzbuđenje što isto veče svira Little Steven, čovek kog veoma volim i čije ploče imam. Verujem da će sve skupa biti jedan neverovatan doživljaj! – poručuje Vlatko.

Komplet ulaznica za sva četiri dana košta 2.300 dinara. Za pojednačan san ulaznica je 1.000 dinara preko Ticket Visiona. Karte se mogu nabaviti i u Kragujevcu u Domu omladine Kragujevca; na biletarnici Dečijeg pozorišta; i u “Da Gama travelu” (Višnjićeva 3).

Arsenal Fest 09: Dr Nele Karajlić priprema visokoenergetski “best of”
Ostala prodajna mesta:

ČAČAK – Neven Tours (Eventim);
KRALJEVO – Caffeteria “Flash back”;
KRUŠEVAC – Caffe club “Grizzly”;
POŽEGA – Caffe “Burence”;
UŽICE – Kuća čaja “ZEN”;
ARANDJELOVAC – Caffe “Koje Kude”;
ĆUPRIJA – Caffe “Bacardi”;
SMEDEREVSKA PALANKA – “Beer Ti ja”;
JAGODINA – “TNT music”.


Arsenal Fest 09: Očekuje se grmljavina u Kragujevcu, stižu “Red Fang”, “Ritam nereda”, “Atomsko sklonište”…

Arsenal Fest se tradicionalno održava krajem juna u Kragujevcu. Main Stage se nalazi u “Kneževom arsenalu”, fantastičnom prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz XIX veka; obližnji Garden Stage je u drvećem natkrivenoj “Zastavinoj bašti”; dok je Explosive DJ Stage smešten u “Čaurnicu”, rustičnu zgradu u kojoj je snimana pre neku godinu TV serija “Titanik”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde