Arsenal FEST 09: “Goblini” će prašiti u “Kneževom arsenalu”

0
36

Arsenal Festa 09 biće održan 19, 20, 21. i 22. juna u Kragujevcu. Ovo je prvo izdanje festivala koje će trajati četiri dana umesto dosadašnja tri.

A, na Main Stage-u ove godine nastupiće i pankeri “Goblini”. Oni će se sa publikom družiti 21. juna.
“Goblini” su bend “velikog srca koje pobeđuje zlo”, kao što se to kaže u njihovom poslednjem singlu “Jedan za sve”. Takav stav i čuvenje su već dokazali žestokim beskompromisnim nastupima na Arsenalu, prživši bespoštedno pesme “Ima nas”; “Deca iz komšiluka”; “Daleki put”; “U magnovenju”; Voz”… Frontmen Branko Golubović Golub u video pozdravu iz Jordana kratko poručuje: “Vidimo se 21. juna na Arsenal Festu. Dođite da se zezamo. Ima nas!”

Arsenal Fest 09: Little Steven, Springstinov gitarista stiže u Kragujevac

Komplet ulaznica za sva četiri dana košta samo 2.300 dinara, dok je 1.000 za pojedinačan dan, preko Ticket Visiona. Prodaja u Kragujevcu u Domu omladine Kragujevca, biletarnici Dečijeg pozorišta i u “Da Gama travel-u” (Višnjićeva 3).

Arsenal Fest 09: Kultni američki indi-rok muzičar Kurt Vajl prvi put u Srbiji

Podsećamo, Arsenal Fest se tradicionalno održava krajem juna u Kragujevcu. Main Stage se nalazi u “Kneževom arsenalu”, fantastičnom prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz XIX veka. Obližnji Garden Stage je u drvećem natkrivenoj “Zastavinoj bašti”. A, Explosive DJ Stage smešten je u “Čaurnicu”, rustičnu zgradu u kojoj je snimana pre neku godinu TV serija “Titanik”.

PR


POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde