Arsenal Fest 08: “Letu štuke” 23. juna u Kragujevcu

0
135

Kragujevački muzički festival Arsenal Fest održaće se ove godine 21, 22. i 23. juna. Među učesnicima je i bend “Letu štuke”.

Letu štuke Arsenal 08
Foto: Promo

Kultne “Letu štuke” frontmena Dine Šarana nastupile su na prvom Arsenalu, a ove godine vraćaju se na festival u srcu Šumadije. Grupa će se sa Gadren Stage-a družiti sa publikom 23. juna. Na drugoj po veličini bini festivala, koja se nalazi u “Zastavinoj bašti” izvešće svoje hitove “Mjesto za dvoje”, “Sunce”, “Šutiš”, “Tesla”, “Sami”… kao i novi singl “Bože zdravlja”. Upravo ovom numerom bend je najavio novi album.

Bend „Letu Štuke“ ima novi singl i spot – „Bože zdravlja“

Podsećamo, komplet ulaznica za sve tri večeri košta samo 2.000 dinara do 14. marta. Može se kupiti u Domu omladine Kragujevca i preko mreže Eventim. A, od 14. marta počeće i da se prodaju pojedinačne ulaznice, dok će komplet biti skuplji.

Arsenal 08: Stižu „Texas“, „Kultur Shock“ i Marky Ramone

Arsenal Fest se nametnuo kao jedan od najzanimljivijih, najrelevantnijih i najperspektivnijih letnjih festivala na otvorenom u Srbiji i u regionu. Svoju posebnost i ugled jedinstvenog festivala kog obavezno treba posetiti, stekao je zahvaljujući maštovitom spoju pažljivo odabranih domaćih izvođača, kao i iz bivše Jugoslavije i ostatka sveta. Ambijent je originalan i vizuelno zanimljiv. Garden Stage se nalazi u prostoru drvećem i zelenilom bogatom i smeštenom uz sam ulaz u festivalski krug.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde