Na Arsenal Festu 07 i Kowalski, Popoviciu, Jeremy…

0
138

Arsenal Fest 07 dovodi brojne zanimljive inostrane didžejeve kao što su Mihai Popoviciu, Alexander Kowalski, Jeremy Refson a.k.a. Jeremy Tsunami i MarkyZ, uz domaća imena – Bokee, Marko Vuković, Stole Xperiment, Luka Vuković, Ivan Radojević, Mene… Oni će nastupati na Explosive DJ Stage-u.

Arsenal fest 07, koji se održava u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna, ostaće zapamćen i po DJ-evima koji ovog leta nastupaju na Explosive DJ bini , u prostoru rustične Čaurnice iz XIX veka. Neka od velikih imena koja dolaze u Kragujevac su prave legende elektronske muzike različitih žanrova. To su čuveni rumunski DJ i producent Mihai Popoviciu, tvorac fantastičnih numera koje se sigurno nalaze u kejsu svakog DJ-a, zatim italijanski DJ naših korena Markyz, posle kojeg nastupa nemački tehno mag Alexander Kowalski.

Arsenal Fest 07 djExplosive bina počinje u četvrtak 22. juna nastupom jednog od najuticajnijih izraelski trance producenata i DJ-eva – Jeremy aka Jeremy Tsunamy. Pored njega tu su trance DJ-ejevi Stojan Silbaški poznatiji kao Stole X-periment, Sale L&S i DJ Metamyc.

Rok predavanje Petra Pece Popovića na Arsenal Festu 07

Jeremy je na muzičkoj sceni više od dve decenije i ne postoji zemlja u kojoj se sluša trance muzika a da on nije nastupao. Prepoznatljiv je po svom jedinstvenom psy-full on vožnjama koje ruše svaki dance floor.

Alexander Kowalski (Official)
Foto: Facebook Alexander Kowalski (Official)

Drugi dan Arsenal fest 07, 23. jun na Explosive-u je namenjen ljubiteljima underground techno zvuka. Nastupa kragujevačka ekipa sa tripl b2b setom TheAnilo-Marko White-Bojan Ribić, a odmah posle njih klabing “pioniri” Hunckie b2b Petar Lazović. Tu je i dvojac Luka i Ivan iz organizacije 031 Republic, kao i muzički producent Markyz, baziran u Italiji.

Veče zatvara jedan od najvećih imena techno muzike koja su ikada nastupala u Kragujevcu; legendarni berlinski producent i DJ Alexander Kowalski. Prepoznatljiv je po muzičkoj svestranosti kroz koju elegantno spaja techno s elementima deep house-a, duba i funka. Kowalski je izjavio da je oduševljen lokacijom festivala i za ovu priliku sprema jedan specijalan DJ set.

markyzZavršne večeri Arsenala 24. juna Explosive Dj bini otvaraju tripl b2b setom GoranCHE b2b Srećko Divić b2b DGNRK, posle nastupaju Pavle Jakšić i Petrovitz YU, host ove bine na Arsenal festu, Mene (pobednik Beat talents takmičenja), a zatim i zvezda večeri, DJ i producent poreklom iz Rumunije – Mihai Popoviciu.

Popoviciu je otpočeo karijeru pre više od 15 godina i do sada je izdavao trake za mnoge cenjene etikete kao što su Diynamic; Toolroom; Bedrock…

Čast da zatvori ovogodišnji festival imaće Beogradski duo Bokee & Marko Vuković, poznatiji po njihovom zajedničkom projektu SillyHeadz.

Tri dana kvalitetne elektronske muzike nekima neće biti dovoljno, pa su organizatori odlučili da ove godine prvi put na Arsenal Festu organizuju Official Afterparty’s na Terasi Gradskih bazena, u subotu i u nedelju ujutru, od 5 do 11 sati. Line up aftera drži se u tajnosti i biće objavljen neposredno pred početak festivala.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde