Arsenal Fest 09: Darko Rundek i “Ekipa” 20. juna u “Kneževom arsenalu”

0
81

Arsenal Festa 09 biće održan 19, 20, 21. i 22. juna u Kragujevcu.

Arsenal Fest 09: Darko Rundek i "Ekipa" 20. juna u "Kneževom arsenalu"

Među učesnicima ovogodišnjeg festivala su i Darko Rundek i njegova “Ekipa”. Oni će nastupiti 20. juna na Main Stage-u, koji se nalazi u “Kneževom arsenalu”, fantastičnom prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz XIX veka.
– Dobri ljudi, dođite na Arsenal Fest 20. juna. (Na Main-u) Svira Darko Rundek i Ekipa, a svira i Little Steven i Vlatko Stefanovski. Jea! – poručuje Rundek.

Arsenal Fest 09: Vlatko Stefanovski sa novim triom u Kragujevcu

Vođa uticajnog zagrebačkog novotalasnog sastava “Haustor”, autor, pevač i gitarista Darko Rundek prvi put se predstavio samostalno albumom “Apokalipso” (1997); zatim je objavio “U širokom svijetu” (2000); za album “Ruke” (2002) iza sebe je okupio mnogoljudni “Cargo orkestar”; sa kojim je snimio i “Mhm a-ha oh yeah da-da” (2006). U svedenijoj formi “Rundek Cargo Trija” (sa violinistkinjom Isabel Catala i multiinstrumentalistom Dušanom Ducom Vranićem) objavio je albume “Plavi avion” (2010); i “Mostovi” (2015).

Arsenal Fest 09: Očekuje se grmljavina u Kragujevcu, stižu “Red Fang”, “Ritam nereda”, “Atomsko Sklonište”…

U poslednje dve godine Rundek je objavio singlove “Tamni jorgovan”; “Crni dusi”; “Barbara” i “Pješčane oluje”, sa pratećim bendom “Ekipa”. Sastav čine bubnjar Silvio Bočić; kontrabasista Roko Crnić; vibrafonista i udaraljkaš Miro Manojlović; trubač Igor Pavlica; tenor saksofonistkinja Ana Kovačić; i sa violinom Isabel Catala.

Arsenal Fest 09: Dr Nele Karajlić priprema visokoenergetski “best of”

Komplet ulaznica za sva četiri dana Arsenal Festa 09 košta 2.300 dinara, dok je 1.000 dinara za pojedinačan dan, preko Ticket Visiona. Prodaja u Kragujevcu u Domu omladine Kragujevca; biletarnici Dečijeg pozorišta; i u “Da Gama travel-u” (Višnjićeva 3).

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde