Arsenal Fest 09: Dr Nele Karajlić priprema visokoenergetski “best of”

0
57

Arsenal Festa 09 biće održan 19, 20, 21. i 22. juna u Kragujevcu. Ovo je prvo izdanje festivala koje će trajati četiri dana umesto dosadašnja tri.

Arsenal Fest 09: Dr Nele Karajlić priprema visokoenergetski "best of"

Pored odličnih izvođača iz inostranstva koji će doći na Arsenal 09, tu su i domaće zvezde muzičke scene, kao i one iz regiona. Legendarni doktor Nele Karajlić nastupiće 21. juna na Main Stage-u.

Arsenal FEST 09: “Goblini” će prašiti u “Kneževom arsenalu”

– Ja sam poslednji put svir’o u Kragujevcu još kad se proizvodio fićo. Sad kad dolazim valjda će doć’ i folksvagen?! To će bit’ skok i za mene i za Kragujevac – duhovito najavljuje svoj nastup Nele Karajlić.

On za Arsenal priprema visokoenergetski “best of” nastup, prožet hitovima njegove bogate novoprimitivističke karijere. A to je od ranih dana sa “Zabranjenim pušenjem, preko “The No Smoking Orchestra”, do danas, kao što su “Nedelja kad je otiš’o Hase”; “Bos il’ hadžija”; “Dan Republike”; “Ženi nam se Vukota”; “Gile šampion”; “Nedelja kad je otiš’o Hase 2″…

Arsenal Fest 09: “Hladno pivo” 21. juna, a dan ranije solo nastup Mileta Kekina

Komplet ulaznica za sva četiri dana košta samo 2.300 dinara, dok je 1.000 za pojedinačan dan, preko Ticket Visiona. Prodaja u Kragujevcu u Domu omladine Kragujevca, biletarnici Dečijeg pozorišta i u “Da Gama travel-u” (Višnjićeva 3).

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde