Arsenal Fest 08 kompletirao Garden i Explosive DJ Stage

0
106

arsenal fest 08Organizatori su objavili spisak svih izvođača koji će nastupiti na drugoj po veličini bini festivala, koja se nalazi u “Zastavinoj bašti”, drvećem i zelenilom bogatom prostoru smeštenom uz sam ulaz u festivalski krug. Takođe, poznati su i DJ-evi koji će biti na Explosive DJ Stage.

Arsenal Fest 08 kompletirao je spisak izvođača na bini Garden. Tu će 21, 22. i 23. juna nastupati Kolja, “ČBS”, “KBO!”, “E-Play”, “Jinx”, “Nipplepeople”, “Del Arno”, “Stereo Banana”, Marko Louis…

Najavljen Arsenal Fest 08 – „Kragujevac: The Capital of Music“
Čovek bez sluha ČBS  garden stage arsenal 08
“Čovek bez sluha” (ČBS), Foto: Promo

Prve večeri festivala u Kragujevcu na Gardenu će, uz uvek provokativne “Let 3”, kantautora Nikolu Vranjkovića i legendarnog bubnjara Markya Ramonea, svirati “šumadijski Ramones” – “Čovek bez sluha” (ČBS); zatim kultni “KBO!”; i hardkor pankeri “Dishumanity”.

Dishumanity garden stage arsenal 08
“Dishumanity”, Foto: Promo

Metal-pankerima “Mortal kombatu” će se 22. juna na Gardenu pridružiti kultni rege “Del Arno bend”; retropop “Jinx”; elektropop dvojac “Nipplepeople”; Balkan-dance-punk bend “Maika”; domaći Irci “Irish Stew of Sindidun”; i “Pogon BG”.

Arsenal 08: Dolaze i „Enter Shikari“, „Disciplina“, „Plavci“, „Yu grupa“…
Nikola Kolja Pejaković
Nikola Kolja Pejaković, Foto: Promo

Završne večeri Arsenala, 23. juna, na Garden uz kultne “Letu štuke” dolazi Nikola Kolja Pejaković; alternativni “E-Play”; reperi “Stereo Banana”; Balkan soul pop muzičar Marko Louis; eklektični bend “Organizam”; i “Propaganda 117”.

pogonbg arsenal 08 garden
“Pogon BG”, Foto: Promo

Arsenal Fest 08 na svoj Main Stage dovodi 21. juna “Yu grupu”; “The Kills”; “Editors”; i “Dub Inc”; a 22. juna “Texas”; “Kultur Shock” i još dva izvođača koje će organizatori saopštiti narednih dana; dok će 23. juna nastupiti “Plavi orkestar”; “Enter Shikari”; “Morcheeba”; i “Disciplin A Kitschme”.

„Supermarket“ grupe „Letu štuke“

explosive dj stage arsenal 08A ovogodišnji izvođači na Explosive DJ bini, biće prava poslastica za sve ljubitelje elektronske muzike. U četvrtak 21, juna, na njoj će nastupiti Markwood & Hunckie (Kragujevac); Kristijan Molnar (Beograd); i NTFO (Rumunija); u petak, 22. juna za dobru atmosferu pobrinuće se Edib D (BiH); Nexie (Beograd); i Španac Miguel Bastida; dok će u subotu, 23. juna za sjajan provod biti zaduženi Battric & MiVU (Kosovska Mitrovica); Olivian Nour (Rumunija); i Rossko (GB)

Grupa „Body Count“ 18. juna u Bašti SKC-a

Komplet ulaznica za tri večeri Arsenal Festa 08 košta 2.500 dinara. Pojedinačna ulaznica za svako veče posebno je 1.500 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim, u Domu omladine Kragujevca i na blagajni Pozorišta za decu u Kragujevcu.

Irish Stew garden arsenal 08
“Irish Stew”, Foto: Promo

Ostala prodajna mesta:
ČAČAK – Neven Tours (Eventim)
KRALJEVO – Caffeteria “Flash back”
KRUŠEVAC – Caffe club “Grizzly”
POŽEGA – Caffe “Burence”
UŽICE – Kuća čaja “ZEN”
ARANĐJELOVAC – Caffe “Koje Kude”
ĆUPRIJA – Caffe “Bacardi”
SMEDEREVSKA PALANKA – “Punk Rock” Caffe
JAGODINA – “TNT music”

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde