Arhangel Fest 2019: U Grockoj “Čorba”, Inspektor Blaža, “Mortal Kombat”…

0
131
Arhangle Fest 2019: U Grockoj "Čorba", Inspektor Blaža, "Mortal Kombat"...

Treći Arhangel Fest biće održan 26. i 27. jula na Dunavskom keju u Grockoj. Moto klub “Arhangel” najavljuju još jedno veliko druženje.

Kao hedlajneri događaja Arhangel Fest 2019 najavljeni su bendovi “Riblja čorba” i “Mortal kombat”. Pored njih nastupiće i “Inspektor Blaža i Kljunovi”; “Jorgovani”; bugarska grupa “Sevi”; “Rainmaker” – “Iron Maiden” tribjut bend; “LouD”; “Disaster”; “Northern Revival”; “H.C.Z.” (Hard Core Zaječar); i “Loup Garou”.

Prethodna dva festivala bila su izuzetno uspešna. Tada su nastupili neki od najpoznatijih bendova sa ovih prostora (Kerber; Ritam nereda; S.A.R.S; Orthodox Celts…). Kao i ranijih godina, organizator je MK “Arhangel”, najstariji moto-klub u Srbiji i regionu. Festival se odvija pod pokroviteljstvom opštine Grocka.

Snima se: Nikola Kojo kao bajker u filmu “Jahači” (Jezdeca)

Arhangel Fest 2019 je pored muzičkog sadržaja obezbeđen celodnevni program, koji će animirati ne samo bajkere, već sve one koji vole dobro druženje i zabavu.
– Tu je prostor za kamp, parking i prateća infrastruktura, koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja. Razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno. To je ono što uvek propagiramo i na čemu insistiramo u organizaciji svakog našeg okupljanja. Arhangel Fest nije samo moto-skup, to je festival za sve ljude koji vole dobro druženje i provod, za celu porodicu! – kažu iz MK “Arhangel”.

– Budite i vi deo Arhangel Festa i dođite 26. i 27. jula na Dunavski kej u Grockoj! I ovog puta, ulaz na festival je besplatan! – pozivaju organzatori.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde