Aca Lukas, Jala Brat i Buba Corelli za doček 2019. u Štark areni

0
9053

Goreće Arena u najluđoj noći, najavio je na društvenim mrežama Lukas.

Aca Lukas, Jala Brat i Buba Corelli za doček 2019. u Štark areni

Zajednični nastup u beogradskoj Štark areni imaće za novogodišnji doček Aca Lukas, Jala Brat i Buba Corelli. Popularni folker i sarajevski rep dvojac obećavaju ludu žurku i koncert za pamćenje 31. decembra u najvećoj hali na Balkanu. Kako pišu pojedini mediji, u ovaj zajednički projekat uložili su 100.000 evra. Jer, iznamljivanje Arene u najluđoj noći košta mnogo više neko “običnim danima”. Uz to nameravaju da nabave ozvučenje i rasvetu koje su poslednja reč tehnologije. Njih trojica pošto su postigli dogovor da zajedno nastupe za doček, otkazali su ranije planirana gostovanja u švajcarskoj, odnosno Nemačkoj, piše “Srpski telegraf”.


Milica Pavlović i Aca Lukas snimili duet “Kidaš me”

Lukas je uz plakat koji najavljuje novogodišnju žurku, na društvenim mrežama napisao:
– ARENA!!! DOBRO DOŠLI!!! BIĆE LUDA ŽURKA! Obećavam i u svoje a i u ime mojih drugova, jer znate svi, a i ja takođe, koliko su dobri i kakva je atmosfera kada Buba i Jala stoje na bini! ARENA ĆE DA GORI! (ali stvarno) JALA I BUBA i ACA LUKAS I “Folk House Band”. ČEKAJTE NAS, ULEĆEMO U ARENU!

Najluđa noć u Leskovcu uz “Van Gog”

View this post on Instagram

ARENA!!! DOBRO DOŠLI!!! BIĆE LUDA ŽURKA! Obećavam i u svoje a i u ime mojih drugova, jer znate svi, a ja takodje, koliko su dobri i kakva je atmosfera kada Buba i Jala stoje na bini! ARENA ĆE DA GORI! (ali stvarno) JALA I BUBA i ACA LUKAS I @folk_house_band . ČEKAJTE NAS, ULEĆEMO U ARENU! P.S. Ujedno se izvinjavamo jednoj maloj organizaciji ili udruženju ili ne znam već kako bi to nazvao, što nismo dozvolili da pomisle da mogu da nam naude, i uspeju u nameri da se koncert ne održi, tako što nam arena ne bi dala termin. KAKVA GREŠKA! DA LI VI STVARNO MISLITE DA NEKO IMA PRAVO DA ODREĐUJE KO SME A KO NE SME DA PEVA U ARENI! NE! Svako može da peva u areni, a da li treba to je već individualna odluka! Ili je dovoljan i DOM SINDIKATA! Za sebe znam da mogu a i trebam! Kada budem 31.12. ušao u arenu to će biti samo DVANAESTI PUT! 😭😭😭Nadam se da će ovaj broj dostići i moja dva druga sa kojima nastupam 31. Jer to zaslužuju i kao umetnici i kao LJUDI! ZA RAZLIKU OD MNOGIH, OVDE, NAŽALOST! #AcaLukas

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

On je još dodao i ovo:
– P.S. Ujedno se izvinjavamo jednoj maloj organizaciji ili udruženju ili ne znam već kako bih to nazvao, što nismo dozvolili da pomisle da mogu da nam naude, i uspeju u nameri da se koncert ne održi, tako što nam Arena ne bi dala termin. KAKVA GREŠKA! DA LI VI STVARNO MISLITE DA NEKO IMA PRAVO DA ODREĐUJE KO SME A KO NE SME DA PEVA U ARENI! NE! Svako može da peva u Areni, a da li treba to je već individualna odluka! Ili je dovoljan i DOM SINDIKATA! Za sebe znam da mogu a i trebam! Kada budem 31.12. ušao u Arenu to će biti samo DVANAESTI PUT! Nadam se da će ovaj broj dostići i moja dva druga sa kojima nastupam 31.12. Jer to zaslužuju i kao umetnici i kao LJUDI! ZA RAZLIKU OD MNOGIH, OVDE, NAŽALOST! #AcaLukas

Saša Kovačević za Novu godinu ispred Skupštine, za Dan zaljubljenih u Štark areni

Inače, prvi zajednički nastup njih trojice bio je u Švajcarskoj trećeg vikenda u novembru. Lukas je i 2018. dočekao u Beogradu. Tada je u novogodišnoj noći pevao na koncertu na otvorenom, ispred Doma Narodne skupštine, zajedno sa grupama “Balkanika” i “Riblja čorba”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde