Apgrade Weekend: Papa Sven u septembru na Kalemegdanu

0
218

Apgrade Weekend održaće se od 7. do 9. septembra na Kalemegdanu. Dolazi jedan od pionira tehno pokreta – Sven Vat, ili kako ga nazivaju brojni fanovi Papa Sven. 

Nakon što je protekle dve godine bio kulminacija letnje sezone velikih događaja pod otvorenim nebom, ovogodišnji, treći Apgrade Weekend trajaće tri dana. Održaće se na istom, dobro znanom mestu, u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu.

Dolazak je potvrdio jedan od lidera globalnog tehno pokreta Sven Vat (Sven Väth).  Vat je muzički vizionar. DJ kojem se pripisuje uspon elektro scene i jedinstveni muzički pristup. Poznat je po svojoj izdavačkoj kući Cocoon Records, u okviru koje već decenijama razvija talente izvođača koje upoznaje širom sveta.

Apgrade WeekendRekorder je po dugovečnosti na Ibici (18 sezona Cocoon žurki) i osnivač jedne od najvažnijih izdavačkih kuća u istoriji elektronske muzike, Sven Vat je autor neprolaznih numera kao što su “Electrica Salsa” ili “Accident in Paradise”. I što je najvažnije, DJ u izvornom značenju reči, mozda i jedini među svetskim zvezdama koji je tokom 30 godina karijere celim svojim bićem uvek bio uz publiku.

U Beograd iz Berlina dolaze i tamošnji elektronski giganti Modeselektor, a pridružiće im se i Majkl Majer, vanserijski DJ i osnivač kultne etikete Kompakt.

Apgrade WeekendOvoj listi hedlajnera početkom jula će se zvanično pridružiti i trenutno jedan od najtraženijih svetskih izvođača, najavili su organizatori, ali ne i njegovo ime. Samo je napisano: “njegova veza sa ovdašnjom publikom je posebno bliska”.

Od prvog septembarskog četvrtka uveče do nedelje ujutro, slušaće se i setove nove generacije dolazećih zvezda koje predstavljaju Ameli Lens; Konstantin Sibold i Vril; dok će ispred domaće scene za DJ pult stati Tijana T; Marko Milosavljević; Nikola Vemić; Stevie Whisper i Vlada Janjić.

Ograničena količina trodnevnih kompleta po prvoj ceni od 1.890 dinara za parter i 2.990 dinara za VIP Terasu. Karte su u prodaji na svim blagajnama i putem sajtova Gigstix.com i Eventim.rs.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde