Animirani film “Grinč” od 22. novembra u bioskopima

0
721

Animirani film "Grinč" od 22. novembra u bioskopimaDuhovit, topao i vizuelno očaravajući film donosi univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma.

Božićna animirana avantura “Grinč” (The Grinch), posle pretpremijere prikazivaće će na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije od 22. novembra. I to u 2D i 3D tehnologiji – sinhronizovano na srpski i titlovano.

Universal Pictures i Illumination predstavljaju fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa (Dr Seuss). “Grinč” je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić. Njegovo srce se do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čarolije praznika.

U bioskopima je crtani film „Princeza i zmaj: Beskrajna priča“

Animirani film "Grinč" od 22. novembra u bioskopimaGrinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini. Jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavaju njegove svakodnevne potrebe. Svoje susede sreće jedino kada ostane bez hrane, pa mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća, svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

Animirani film „Fantastično putovanje u OZ“ u bioskopima od 1. novembra

Za klince i klinceze biće to odlično “zagrevanje” za pretstojeće novogodišnje i Božićne praznike. U originalnoj verziji čuveni glumac Benedikt Kamberbač (Benedict Cumberbatch) pozajmio je glas Grinču. U Srbiji, glasove simpatičnim likovima iz filma pozajmili su naši poznati glumci. Pored Milana Tubića, kao Grinča, i čuvenog TV lica Zorana Kesića u ulozi naratora, svoje glasove su pozajmili i Nebojša Ilić; Mina Lazarević; Danijela Vranješ; Vaja Dujović; Bane Jevtić; Milan Antonić… a reditelj sinhronizacije je Nikola Bulatović. Film traje 104 minuta.

Trejler za crtani film Sergeja Ćetkovića „Lola i Mila“

Novosađani će imati priliku da u subotu 17. novembra prvi u Srbiji uživaju u dogodovštinama Grinča i njegovog ljubimca Maksa, jer će novi bioskop Cineplexx Promenada, jedini tog dana imati na repertoaru ovaj naslov. A “Grinč” će imati pretpremijeru 18. novembra u sledećim bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center; Cineplexx Delta City; Cineplexx Big; Roda Cineplex; Tuckwood Cineplex; Cine Grand; Kombank dvorana; Fontana; Arena Cineplex; CineStar Novi Sad; Cineplexx Niš; Cineplexx Kragujevac Plaza; CineStar Zrenjanin; CineStar Pančevo; Vilin Grad Niš; Centar za kulturu Mladenovac.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde