“Kišni glistac”, knjiga za decu Andrije Miloševića

0
157

Popularni glumac niže rime, a sada je svoje pesme poklonio klincima i klincezama.

"Kišni glistac", knjiga za decu Andrije Miloševića
Foto: Facebook / Andrija Milošević

Izdavačka kuća “Laguna” objavila je zbirku pesama za decu “Kišni glistac”, čiji je autor glumac Andrija Milošević.
– Pesme pišem od radosti i za radost. To vam je kao neka košava u glavi. Ona raznosi maštu, priča priče, podstiče kreaciju i drži vas budnim do poslednjeg slova. Deca su moji drugovi. Oni razumeju razloge zašto lasta živi na mesecu – kaže Milošević.

Kad Andrija Milošević zapeva hit Fifti Senta – na srpskom
"Kišni glistac", knjiga za decu Andrije Miloševića

“Kišni glistac” je knjiga namenjena deci uzrasta od 3 do 6 godina.
– Šta se dogodilo sa hrabrim kišnim gliscem koji je krenuo da ispita koji to strašni stvor živi u šumi? Kako se ćure našlo usred bure? Ko je pronašao zlatnog zmaja? Sve to ćete saznati upravo u ovoj zbirci. Uživaćete u zabavnim pesmicama Andrije Miloševića, a njegove sjajne stihove prate i izvanredne ilustracije Nemanje Ristića. Zahvaljući ovoj knjizi, kroz smeh ćete shvatiti svu važnost i snagu iskrenog prijateljstva – najavljuju iz “Lagune”.

Andrija Milošević zaigrao novi ples – “galeblje kolo”

Popularni pozorišni, televizijski i filmski glumac rođen je u Podgorici, ali slučajno, jer su mu roditelji bili u prolazu. Odmah po rođenju nastavili su ka Nikšiću, gradu u kojem je dočekao pubertet. Glumu je upisao odjednom, iznebuha, iznenadivši i sebe i druge. Jer, nikada pre toga nije video izvođenje neke pozorišne predstave. I pored televizijske slave, tvrdi:”Beskrajna je moja igra, nema kraja mom uživanju, mojoj zabavi, smehu, nervozi, a sve to mi daje gluma.”

Andrija Milošević i Nikola Đuričko pozivaju publiku da pogledaju “Taksi bluz”

Knjigu “Kišni glistac” možete pronaći u svim knjižarama “Delfi”, “Laguninim” klubovima čitalaca, kao i u njihovim onlajn knjižarama.

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde