Ana Stanić predstavila autorsku numeru “Holivud”

0
148

Prošle godine brojne obožavaoce je oduševila pesmom i spotom “Ono što smo mi”, a sada ima novi singl i, naravno, video.

Ana Stanić predstavila autorsku numeru "Holivud"
Foto: Marija Aničić

Ana Stanić je predstavila numeru “Holivud”, koju je sam napisala. Kako je rekla, u pitanju je zanimljiva kombinacija zarazne i vesele muzike sa pomalo gorkim tekstom o tome kako sa mnom više nije Holivud, ali to ne znači da treba da bude i kraj… jer ljubav i dalje tu. Za aranžman i produkciju pobrinuo se Ivan Mirković Bambi, dok je miks i master uradio Marko Kon. Spot za “Holivud” režirao je Lazar Bogdanović.

Ana Stanić ima novu pesmu – „Ono što smo mi“

Ana je otkrila da ovu pesmu nije uopšte želela da je ona sama snimi, ali kad je otpevala u studiju, shvatila je sa svojim saradnicima da je “Holivud” u potpunosti za nju. Tema je da treba verovati u ljubav i kad nestane taj prvi sjaj i Holivud i da se treba držati prave suštine i pravog mirnog partnerskog odnosa.

ĐORĐE MILJENOVIĆ: Ana Stanić je moj brat
Ana Stanić predstavila autorsku numeru "Holivud"
Foto: Marija Aničić

Ana Stanić ove godine obeležava dve decenije solo karijere. Sve joj je prošlo kao tren, ne zna gde su te godine otišle tako brzo. Ali, zadovoljna je karijerom. I dalje piše pesme uz gitaru, to nikad nije prestala da radi. Piše i za sebe i za druge. Posle pesme “Ono što smo mi”, nastavila je sa “Holivudom”, a uskoro izlazi i jedna balada, koja je već spremna. Za sada objavljuje singlove, koji će na kraju biti objavljeni na albumu.

E. A. /Izvor: Radio S

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde