Amerikana: Koncert tajanstvenog elektro pop dua “Nipplepeople” 15. marta

0
88

Dva singla, “Frka” i “Sutra”, tajanstvenog elektro pop dua beleže milionske preglede na kanalu YouTube.

Duo “Nipplepeople” održaće 15. marta (21h) koncert u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda.

MAC 2019: Četvoročasovni spektakl u Štark areni, nastupi najvećih zvezda regiona
Amerikana: Koncert tajanstvenog elektro pop dua "Nipplepeople" 15. marta

Za maskirani žensko-muški dvojac regionalno se pročulo 2017. fantastičnom obradom davnog hita Zdenke Kovačiček “Frka”. To je uslovilo da publika otkrije i njihove prethodne singlove, od debitantskih “Sutra” i “Broj”; preko “Bolji” i “Ne volim te”; do sjajnog “Balkan Expressa”.

“Nipplepeople” su prošle zime rasprodali u matičnom Zagrebu koncert u “Tvornici” mesec i po pre održavanja. Tada su postavili rekord za domaće izvođače. Sada dolaze u Beograd, a mnogi smatraju, nakon dužeg vremena za prvi pravi veliki samostalni koncert.

Sea Star festival: Kolosalni scenski spektakl i erupcija pozitivne energije

“Nipplepeople” su i regionalna festivalska atrakcija. O njoj ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Duo pažljivo bira čemu će se posvetiti i pri tome nije napravio ni jedan pogrešan korak.

Ulaznica za koncert u DOB-u košta 800 dinara, u pretprodaji od 2. februara preko www.tickets.rs; odnosno na blagajni DOB. Od 1. marta ulazanica će biti 1.000 dinara; a na dan koncerta, ako ih bude, 1.200 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde