Pobednik “X Faktora” snimio atraktivan spot za pesmu “Hipohondar”

0
157

Amel Ćurić predstavio je spot za novi singl, snimljen u okolini Dubrovnika, u kome se pojavljuje glumac Milan Pavlović, top model Aida Jahić i Ana Bavrka, nedavno proglašena za Miss New World 2017.

Pobednik šou programa “X Faktor” Amel Ćurić objavio je novi singl interesantnog naziva “Hipohondar”. Pesmu prati atraktivan spot, u kome se pojavljuje i glumac Milan Pavlović, poznatiji kao Dino Mehmeda Mujkić iz serije “Lud Zbunjen Normalan”.

amel ćurić hipohondar spotPosle velikog uspeha duetske pesme “Kost”, koju je Amel otpevao sa Eminom Jahović, pevač je odlučio da publiku obraduje pravom letnjom numerom. Po prvim reakcija, pesmom je mnogima izmamio osmeh na lice, a stižu i pohvale sa raznih strana. Muziku i tekst napisao je Miloš Roganović, a aranžaman Marko Đurašević Mahoni sa Roganovićem.

– Ovo je pesma za sve one koje muče sve te slatke, ljubavne muke. Nema leta bez letnih romansi, a jedna takva je tema moje nove pesme. Srećan sam što publici predstavljam novi singl i spot koji je sniman u okolini Dubrovnika, u sjajnom društvu. Verujem da će “Hipohondar” obeležiti ovo leto – rekao je Amel Ćurić.

Mostarka Ana najlepša na svetu

U video spotu koji obiluje impresivnim kadrovima mora i prirode u okolini Dubrovnika, pored glumca Milana Pavlovića pojavljuju se i svetski top model Aida Jahić i Ana Bavrka, nedavno proglašena za Miss New World 2017. Režiser video klipa je Arnej Misirlić.

Pogledajte kako se ovo društvo provelo na Jadranu, u spotu za pesmu “Hipohondar”:

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde