Aleksandra Kovač dobitnik priznanja svetske organizacije World Animal Day UK

0
130
Aleksandra Kovač životinje, priznanje World Animal Day
Aleksandra za priznanjem svetske organizacije, Foto: Promo

Aleksandra Kovač je ove godine dobitnik priznanja svetske organizacije World Animal Day UK (www.worldanimalday.org.uk). Njoj je dodeljeno ovo proznanje kao istaknutoj javnoj ličnosti koja se zalaže za promociju zaštite i dobrobiti životinja.

Poznato je da se Aleksandra već godinama bavi udomljavanjem i zbrinjavanjem životinja. A time je znatno doprinela rešavanju problema napuštenih životinja u Beogradu. U svojim medijskim nastupima poznata muzičarka često ističe problem napuštenih životinja i promoviše njihovo udomljavanje, kao i važnost zajedničkog života sa kućnim ljubimcima.

Aleksandra Kovač za svoj rođendan objavila novi singl „Veruj“

Na današnji dan, 4. oktobar, Međunarodni dan životinja, Aleksandra je okupila svoje prijatelje i komšije sa Vračara, koji su zajedničkom fotografijom sa svojim ljubimcima, poslali poruku čitavoj Srbiji da svako od nas treba da brine o životinjama i pomogne onima koje su na ulici, bolesne i napuštene. Ovo priznanje je pored Aleksandre, ove godine uručeno i našem eminentnom piscu i sociologu prof. dr Ratku Božoviću.

„Mileva i Albert“ Aleksandre Kovač među 30 najboljih na Cimerovom takmičenju

Aleksandra Kovač životinje, priznanje Vracar voli zivotinje 1
Aleksandra Kovač sa komšijama i kućnim ljubimcima – Vračar voli životinje, Foto: Promo

– Presrećna sam jer mi je danas, na Međunarodni dan životinja, uručeno priznanje svetske organizacije World Animal Day UK, kao javnoj ličnosti koja se zalaže za promociju zaštite i dobrobiti životinja! Ne pamtim da mi je ijedno priznanje ovoliko značilo! Volimo životinje i brinimo o njima! – napisala je Aleksandra na svom Facebook profilu.

Aleksandra Kovač životinje, priznanje
Aleksandra u azilu, Foto: Promo

D. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde