Aleksandra Kovač odsvirala i otpevala “Dotak’o sam dno života” Tome Zdravkovića

0
318

Aleksandra Kovač nastavila je svoj serijal “Aleksandra peva narodnu muziku”. Ovog puta interpretacijom evergrina narodne muzike, pesme “Dotak’o sam dno života”, koju je komponovao i ovekovečio Toma Zdravković, jedan od velikana jugoslovenske i sprske narodne muzike.

Kad Aleksandra Kovač zapeva narodnjake

Posle izvođenja “Mito, bekrijo”, Aleksandra Kovač je otpevala i odsvirala na klaviru, kako je rekla, svoju omiljenu pesmu narodne muzike, “Dotak’o sam dno života”.

– Pevati ovu pesmu znači istražiti najdublje ponore ljudske duše i osetiti veliku tugu. Pogotovo što je pesma autobiografska i izašla je iz pera kompozitora koji je sav bol svog života preneo u svoju muziku. To mogu samo velikani, kao što je bio Toma Zdravković – rekla je Aleksandra.

Osim na RA Production kanalu na YouTube, pevačica je postavila snimak i na svom Facebook profilu. A, kasnije je objavila još jedan post, objasnivši kako je proteklo snimanje:

BRANKO GOLUBOVIĆ GOLUB iz “Goblina”: Pesme se dešavaju, one se ne prave

– BLOOPERS!!! Pesmu “Dotak’o sam dno života” sam snimila petnaestak puta, od kojih je bilo nekoliko snimaka koje nisam mogla da iskoristim; što zbog Maleninog laveža, Maleninog pedikira, Malenine šetnje… Ali, svaki put sam uživala.

Malena je, naravno, pas, kućni ljubimac pevačice.

A, evo, i tih neiskorišćenih snimaka sa Melenom u pozadini, koji su ipak iskorišćeni:

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde