Aleksandar Radojičić pozajmljuje glas biku Ferdinandu

0
382

Glumac Aleksandar Radojičić pozajmiće glas biku Ferdinandu u istoimenom animiranom filmu. On stiže u bioskope Srbije 21. decembra, najavio je distributer ostvarenja “Megakom film”.

Aleksandar Radojičić je prvi put u glavnoj ulozi u animiranom filmu, a zadatak mu je da zameni američkog profesionalnog rvača i glumca Džona Sinu, koji je u originalnoj postavci sinhronizovao šašavog bika.
ferdinand Aleksandar Radojičić– Ferdinand je junak mog omiljenog crtanog filma. Ovaj projekat će me sigurno vratiti u detinjstvo. I zaista mi je drago što sam dobio priliku da učestvujem u njemu – rekao je Radojičić.

Bojan Perić među Štrumpfovima

Animirani lik, bik Ferdinand, nastao je 1938. godine u produkciji „Diznija“, a samo godinu dana kasnije dobio je Oskara za najbolji kratki film. Ferdinand je obeležio detinjstvo mnogih generacija i postao crtani kojeg se i danas svi rado sete.

Prema sinopsisu u novom animiranom filmu, koji režira Karlos Sandana, Ferdinanda ljudi pogrešno dožive kao razuzdanu zver, zarobljavaju ga i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja neobičan tim prijatelja i kreće u neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu.

Izložba Dušana Petričića u galeriji „Haos“

Mnogi jedva čekaju crtać o biku koji bi radije mirisao cveće po ceo dan nego ulazio u borbu sa toreadorima. A, 20th Century Fox i Blue Sky Studios otkrili su prvi trejler za najnoviju animiranu priču. Film je nastalo prema knjizi za decu “Priča o Ferdinandu”. Podsećamo, reditelj Karlos Sandana je doneo omiljene svetske hitove “Rio” i “Ledeno doba”.
“Ferdinand” u bioskope stiže 21. decembra, sinhronizovan na srpski.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde