Akustični koncert grupe “Van Gog” 7. marta u Pančevu

0
138

Van Gog akustični koncert u PančevuUoči Dana žena, Zvonimir Đukić Đule i muzičari iz njegovog benda sviraće u Pančevu.

Beogradska grupa “Van Gog” održaće 7. marta akustični koncert u Kulturnom centru Pančeva. Publika će u intimnoj atmosferi i uz posebnu scenografiju moći da uživa u pesmama benda koji za ovu priliku priprema posebnu set-listu. A, odsviraće i neke numere koje dugo nisu izvodili.

– Kavaljeri, ljubav se neguje, a ne meri! Poštujmo žene tokom cele godine, a ne samo 8. marta. Ne prija mi taj licemerni odnos prema naglašenim datumima kao što su 14. februar (Dan zaljubljenih) i 8. mart – poručio je uoči ovog koncerta frontmen benda Đule.

Novi spot grupe „Van Gog“ za pesmu „Neumeren u svemu“

Takođe, iz sastava poručuju da im je posebna želja da ovim koncertom i poklon CD-om koji se dobija za dve kupljene karte, u vremenu kada retko ko nešto poklanja, obraduju čula ljudi i vrate ih aktivnom slušanju muzike.

Belgrade Beer Fest: Đule posvetio „Anđele, moj brate“ Margiti, Madžgalju, Bati, Gagi
Van Gog akustični koncert u Pančevu
Foto: Facebook / Van Gogh

Novi akustični stil benda veoma se dopao publici na njihovom rođendanskom koncertu u Beogradu u novembru 2016, povodom 30 godina rada. Stare pesme koje su dobile novi izraz a zadržale jaku emociju, naišle su na oduševljenje fanova.
– Izazovni su nam akustični koncerti, posebno zbog direktnog kontakta sa ljudima i neposrednog odnosa sa našom publikom. Mi smo i počeli kao bend da sviramo u malim, klupskim prostorima, i ovakvi koncerti nas podsećaju na ta vremena – rekao je Đule.

Đule objavio fotku sa Čolom i Davorinom iz 1972.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Pančeva. Zbog ograničenog kapaciteta sale, u prodaju su simbolično za “sve one koji su u ljubavi” puštene set “karte za dvoje” u limitiranom broju po ceni od 1.800 dinara. Takođe, dostupne su i pojedinačne ulaznice po ceni od 1.100 dinara. Uz svaku “set” i pojedinačnu ulaznicu, akustični poklon CD grupe “Van Gog” – “Ako stanemo, gubimo sve”.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde