Željko Bebek i Oliver Dragojević snimili duet “Ako voliš ovu ženu”

0
5252

Željko Bebek završio je snimanje studijskog albuma, čiji se izlazak očekuje početkom septembra.

Jedan od najznačajnijih muzičara u regiji i jedan od naših najboljih rok pevača, Željko Bebek, posle pet godina spreman je da objavi novi album. Najavio ga je sa tri singla: “Prvak svijeta”, “Ja po kafanama” i “Ono nešto naše”. Upravo po poslednjem, plasiranom na tržište sredinom aprila, nazvan je i album. Sa pesmom “Ono nešto naše” Bebek je nastupio na ovogodišnjem CMC festivalu, a numera “Ja po kafanama” je proglašena hitom godine u zabavnoj muzici, na dodeli nagrada Cesarica. Odlična prihvaćenost sva tri singla dovoljna su naznaka da će novi Bebekov album izazvati pažnju publike. Jedan od muzičkih aduta tog izdanje je duet “Ako voliš ovu ženu” sa Oliverom Dragojevićem.

Oliver Dragojević i „Dupini“ objavili spot za veselu, fanki pesmu „Ima mora“

Na izdanju je radila autorska ekipa u kojoj su: Branimir Mihaljević, Fayo, Nenad Neno Ninčević, Darko Bakić, Antonija Šola i Mario Mihaljević. A, s posebnim nestrpljenjem iščekuje se predstavljanje pesme “Ako voliš ovu ženu”, dueta Bebeka i Olivera Dragojevića.

Saradnja ova dva interpretatora karakterističnih i prepoznatljivih vokala u numeru u kojoj dva zrela muškarca pevaju o ljubavi, sigurno će izmamiti suze mnogima. Osim ove saradnje, na albumu će se naći i pesma s mladim tamburašima “Gospodarima noći”.

ŽELJKO BEBEK: Političke stavove ne iznosim u javnost

– Godinama nisam izdavao album, ali sam stalno tu prisutan sa singlovima. I to jako uspešnim. Svi oni, uz naravno, nove numere, naći će se na mom novom albumu zahvaljujući ekipi koja ga je radila. Sjajni tekstovi i sve te nove pesme, nekakav su moj put u vrhunac karijere. I nadam se da će se svima svideti jednako, kao i meni. Veoma sam srećan što sam sad pred kamerama i radim final! – rekao je Željko Bebek za “Antenu” na snimanju za naslovnu stranu albuma.

Pre tri godine Croatia Records obeležila je Bebekov jubilej izdanjem “Antologija – Bebek – 40 godina”. Podsetila je publiku na njegovu impresivnu solo karijeru, ali i na dane kad je legendarno “Bijelo dugme” bilo na vrhuncu svoje popularnosti. Antologijsko izdanje sadrži četiri CD-a.

U međuvremenu objavljen je i spot za ovaj duet:

E. A. / Izvor: Antena

AKO VOLIŠ OVU ŽENU

Ako voliš ovu ženu
Njene suze poštivaj
Kad je tužna budi s njom
Kad te ljubi uživaj.

Ako voliš ovu ženu
K’o što život voliš svoj
Sve dok ovo zlato nosi
Budi vjeran samo njoj.

Ako voliš ovu ženu
Koja sad ti kaže da
Ispod ovog bijelog vela
Nek’ ti bude ljubav sva.

Budi dobar joj u dobru
Budi hrabar kad je zlo
Budi zvijezda njenog neba
To je ljubav, to je to.

Budi dijete joj u krilu
Budi vojnik, brani je
Budi kraj nje kad je teško
To je ljubav, to je sve.

Ako voliš ovu ženu
Nekad život nije raj
Kad je tužna budi s njom
Kad te ljubi uživaj!

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde