Adrenalinska zabava u prirodi – „AAaaa“ festival 20. maja na Fruškoj gori

0
382

Svi koji bi da provedu nezaboravan aktivan dan u prirodu i oprobaju se u ekstremnim sportovima, trebalo bi da posete „AAaaa“ festival 20. maja na Fruškoj gori. Organizatori obećavaju dobar provod i adrenalinsku zabavu, i to sve – besplatno!

AAaaa festival“AAaaa” festival je dobio ime po osećanju i uskliku koji se javlja učestvovanjem u većini aktivnosti koje će obuhvatiti festival. Održaće se 20. maja sa početkom u 12 sati na Fruškoj gori, na Stražilovu, kod planinarskog doma “Stražilovo” i trajaće do 19 sati, a od 20 sati počeće žurka.

Zip lajn
Zip lajn
sportsko penjanje uz veštašku stenu
Sportsko penjanje uz veštašku stenu

Festival obuhvata ukupno 10 aktivnosti i sve će biti besplatne. A one su: pejntbol, sportsko penjanje uz veštašku stenu, spuštanje ziplajnom /uz pomoć postavljene sajle preleti se sa jedne strane na drugu, sa posebnim panoramskim užitkom/, streličarstvo, ATB i bajsom kroz šumu /na označeni stazama/, orijentiring /uz pomoć karte i kompasa treba pronaći određeni broj kontrolnih tačaka/, takmičenje u navlačenju kanapa, landart radionica /korišćenje materijala pronađenih u prirodi, pomoću kojih se prave sklupture, crteži u prirodi/, parkour radionica /disciplina koja trenira ljudski um i telo da prelaze najkraću putanju od tačke A do tačke B, uz razne prepreke/, i šetnja kroz šumu. Sve je pod udnim okom instruktora.

parkour
Parkour

Zainteresovani treba da se prijave na sajtu festivala OVDE i odaberu aktivnosti koje ih zanimaju, a potrebne informacije mogu saznati i na Facebook strani festivala.

Festival će posetiocima pomoći da upoznaju zelene sportove, prirodu pristupačniju i bližu mladim ljudima u Srbiji, a sve to na jedan na zabavan i moderan način. Inače, organizator je “BiD“, mlado neprofitno sportsko udruženje, koje se zalaže za zdrav život, sport i rekreaciju. Fokus aktivnosti je pravljenje sportskih događaja. Cilj udruženja je da podigne nivo sportskog duha i sportskih događaja u Novom Sadu i okolini, i uspostavi tradiciju sportskih dešavanja.

D. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde