Shine A Light: Brajan Adams 10. novembra u Štark areni

0
69

Posle 13 godina u srpsku prestonicu ponovo dolazi najpoznatiji kanadski roker.

Brajan Adams 10. novembra u Areni
Foto: Promo

Brajan Adams (Bryan Adams) će 10. novembra održati koncert u beogradskoj Štark areni. Poznat po sjajnim baladama, odličnoj svirci i neverovatnoj energiji, muzičar je uključio Beograd u svoju “Shine A Light” turneju, nazvanu po istoimenom novom albumu koji se nedavno pojavio u prodaji. Slušaoci ovdašnjih radio-stanica već su čuli prvi singl – obradu čuvene pesme “Whiskey In The Jar”, koja je pobrala odlične kritike. Ipak, većina obožavalaca na koncertu će s nestrpljenjem iščekivati da čuje hitove koji su proslavili Adamsa – “Summer Of ’69”; “Everything I Do, I Do It For You”; “Please Forgive Me”; “Run To You”; “Have You Ever Really Loved A Woman”…

Eros Ramacoti 24. septembra 2019. godine u Štark areni
Brajan Adams 10. novembra u Areni

Brajan je svojevremeno izjavio da je, na početku karijere, “svirao svugde gde je mogao da stavi pojačalo”. Tako je, za godinu dana, imao preko 300 nastupa što mu je pomoglo da se profiliše kao koncertni umetnik.

Podsetimo, Kanađanin je prvi put nastupio u Srbiji 28. novembra 2006. Tada je u Hali sportova na Novom Beogradu održao koncert u okviru svoje svetske turneje “The Best Of”. Osim muzičke karijere, Adams je poznat i po svom angažmanu za zaštitu prava životinja, ali i kao fotograf.

Ulaznice za koncert Brajana Adamsa u Štark areni su u prodaji od danas po ceni od 3.700 dinara za parter; i 3.950 i 4.500 dinara za tribine.


PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde