Legendarni Adam Beyer dovodi svoju “Drumcode” ekipu u Beograd

0
28

Globalna tehno zvezda gostovaće ovog proleća u srpskoj prestonici.

Drumcode

Adam Beyer predstaviće beogradskoj publici izvođače svoje izdavačke kuće “Drumcode”, koja važi za jedan od najvećih lejblova današnjice. Oni će nastupiti u petak, 24. aprila, u Hangaru u Luci Beograd. Pored Beyera, te večeri okupiće se aktuelna tehno imena – Bart Skils, koji se trenutno nalazi među najpoštovanijim i najtraženijim holandskim di-džejevima; Ilija Đoković, jedan od lokalnih muzičkih talenata u usponu koji je pošle godine postao član “Drumcode” familije; i Raxon, rođeni Egipćanin, sa prebivalištem u Barseloni, umetnik kojeg su strast i odlučnost odveli baš tamo gde je želeo.

Apgrade 2020: Richie Hawtin u klubu “Drugstore” 28. februara

Od plodnog švedskog andergraunda do vrha globalne klabing kulture, vladavina Adama Beyera nastavlja dominaciju modernim tehno zvukom. Beyer je hedlajner svih festivala, jedan od najtraženijih producenata i enigmatična di-džej pojava. On je gigant, koji je svoju verziju funkcionalnog i fokusiranog tehno zvuka učinio izuzetno popularnom i poštovanom.

Legendarni Adam Beyer dovodi svoju "Drumcode" ekipu u Beograd
Adam Beyer, Foto: Facebook/Adam Beyer

Adamova dvodecenijska vladavina je podjednako njegov muzički identitet i stav unutar andergraund sveta. A, Beyerova izdavačka kuća “Drumcode” evoluirala u raznolik brend prepoznatljiv širom planete, od žurki i festivalskih stejdževa do radijske emisije koja se sluša u preko 50 zemalja, lejbl ne prestaje da izdaje moderne i popularne trake.

20. Exit: Na veliku proslavu stižu Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy…

– Ovo je najuzbudljivije vreme za mene do sada! Konačno sam završio tamo gde sam pokušavao da se nađem. Kada si tehno di-džej, to se ne događa preko noći. Dug je put koji morate proći da biste stigli do te tačke gde ste zaslužili ugled i odanost industrije i obožavalaca – objašnjava Beyer.

Legendarni Adam Beyer dovodi svoju "Drumcode" ekipu u Beograd
Bart Skils, Foto: Promo

Bart Skilsove setove tehno zaljubljenici hvale kao izuzetno inovativne i muzički dobro konstruisane. Njegov masovni hit “Your Mind” sa Adamom jedno je od najvećih tehno izdanja prošle decenije. Remiksi velikih klasika poput “Push – Universal Nation” i “Moby – Go” doveli su ove numere u punu pažnju savremene tehno scene. Bart Skils je imao priliku da remiksuje neke od najvećih elektronskih producenata svih vremena poput Underworld i Paul Kalkbrenner.

Legendarni DJ Greg Wilson remiksovao bend “Bella Technika”
Legendarni Adam Beyer dovodi svoju "Drumcode" ekipu u Beograd
Ilija Đoković, Foto: Promo

Nesumnjivo jedan od najboljih tehno producenata iz Srbije, Ilija Đoković, našao se na 7. mestu najprodavanijih izvođača na Beatportu, za 2019. Domaćoj, ali i stranoj publici, Đoković je poznat po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog tehna. Nakon što je započeo karijeru 2010, njegova muzika brzo je stigla i do klubova i festivala van domaće tehno scene. Ilija kaže da je prekretnica bila izdanje za “Phobiq”. Takođe i uspešna saradnja sa “Terminal M”, izdavačkom kućom Monike Kruz. Uz zapažene nastupe na festivalima (Exit; Amsterdam Dance Event…), Ilija je prošle godine ostvario još jedan dugogodišnji san – postao je deo “Drumcode” ekipe.

“Cafe” Lene Kovačević u haus verziji objavljen u inostranstvu
Legendarni Adam Beyer dovodi svoju "Drumcode" ekipu u Beograd
Raxon, Foto: Promo

Raxonova ljubav prema muzici potiče iz kasnih 90-ih i njegovih tinejdžerskih godina, sa velikim uticajem koji su na njega imali rok, hip-hop, trens, haus i naučno-fantastični filmovi. Di-džejingom se bavi više od 20 godina. Bio je okružen bezbrojnim trendovima što mu je pomoglo u oblikovanju njegovog ogoljenog melodičnog tehno zvuka po kome je najpoznatiji.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme po ceni od 1.190 dinara za parter; i 1.690 dinara za VIP; kao i širom Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mesta.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde