9. Lake Fest: Na Krupačko jezero stižu “Dog Eat Dog”, Bebek, “Kerber”…

0
91

Ovogodišnje deveto izdanje Lake Festa održaće se od 8. do 10. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću.

Ovu manifestaciju je do sada posetilo više od 190.000 posetilaca, a u programima festivala učestvovalo je preko 160 izvođača iz Crne Gore, regiona i inostranstva. Spisak ovogodišnjih izvođača predvodi kultni američki hardkor pank sastav “Dog Eat Dog”. Osim članova ovog benda, prve večeri festivala nastupiće i “Akademija”; “Stereo banana”; “TBF”; Željko Bebek; i Nikola Vranjković.

10. Bedem fest: “Prašiće” u Nikšiću “Brejkersi” i “KKN”

Druge večeri na binu na Krupcu izaći će “Off Duty”; “Killo Killo Banda”; Ibrica Jusić; “Bombaj štampa”; “Punkreas”; i “Prti Bee Gee”. A, trećeg dana, 10. avgusta, publiku će zabavljati osiječka vila ritma i beata Aklea Neon; zatim “Kolja i Grobovlasnici”; “Artan Lili”; “Kerber”; “Najda i Smak”; i “Love Huntersi”. Organizatori su saopštili da će svake večeri program počinjati od 19h, a cena ulaznica ostala je ista kao i prethodnih godina – 10 evra za jednodnevnu; odnosno 25 evra za trodnevnu kartu. Kako su naglasili, to će ostati standard i tokom narednih godina. Boravak u kampu i dalje je besplatan, osim boravišne takse koju će stranci morati da plate.

9. Lake Fest: Na Krupačko jezero stižu "Dog Eat Dog", Bebek, Kolja, "Kerber"...
Foto: Marko Ristić

PROGRAM

ČETVRTAK 08.08.
AKADEMIA
STEREO BANANA
TBF
ŽELJKO BEBEK
DOG EAT DOG
NIKOLA VRANJKOVIĆ

PETAK 09.08.
OFF DUTY
KILLO KILLO BANDA
IBRICA JUSIĆ
BOMBAJ ŠTAMPA
PUNKREAS
PRTI BEE GEE

SUBOTA 10.08.
AKLEA NEON
KOLJA I GROBOVLASNICI
ARTAN LILI
KERBER
NAJDA I SMAK tribute
LOVE HUNTERS

Generalni sponzori Lake Festa su Pivara “Trebjesa” Nikšić; Elektroprivreda Crne Gore; opština Nikšić; i Nacionalna turistička organizacija.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde