8. BIF: Pobednike foto konkursa očekuju lepe nagrade

0
42

8. BIF održaće se od 13. do 22. marta na više lokacija u glavnom gradu Srbije.

8. BIF: Pobednike foto konkursa očekuju lepe nagrade

Startovao je foto konkurs osmog Beogradskog Irskog Festivala, a one najbolje očekuju vredne i lepe nagrade.
– Gde god da si u Srbiji, ove godine želimo da vidimo tvoje fotografije na temu KELTSKE VEZE + VIDEO SAM NEŠTO ZELENO, kao i fotke NAJBOLJE SA
BIF-a 2020. Šeruj svoje slike na ove teme i reci nam nešto o njima! – poručuju organizatori BIF-a.

Za pobednike su obezbeđene zanimljive nagrade – vikend za dvoje u Crnoj Gori; avionske karte do Tiva i nazad; večera u beogradskom restoranu; ulaznice za koncert…

Čuveni reditelj Jim Sheridan gost Beogradskog Irskog Festivala
8. BIF: Pobednike foto konkursa očekuju lepe nagrade
“Hothouse Flowers” , Foto: BIF

1. KELTSKE VEZE + VIDEO SAM NEŠTO ZELENO
* Šalji slike (#BIF2020CelticGreen) do 9. marta u ponoć (na Instagram).
Pobednici će biti poznati 12. marta, i moći će da lično preuzmu nagrade na koncertu “Hothouse Flowers” koji će biti održan 13. marta u “Bitef Art Cafeu” (20h). Imena dobitnika biće objavljana na Facebook strani Festivala, kao i na Instagram profilu.
Nagrade su: dva puta po dve karte za celokupan program 8. BIF-a.
Taguj BIF sa @beogradskiirskivestival

2. NAJBOLJE OD BIF-a 2020
* Pošalji nam svoju najbolju fotografiju (#BIF2020Best) sa bilo kog događaja na Beogradskom Irskom Festivalu 2020 (na Instagram). Konkurs traje do ponoći 23. marta, a pobednici će biti poznati 27. marta (njihova imena biće objavljana na Facebook strani Festivala i na Instagram profilu).
Nagrada: romantični vikend za dvoje i večera za dvoje u restoranu “Smokvica” u Beogradu.
Taguj BIF sa @beogradskiirskivestival

3. IZBOR ZA NAJBOLJU FOTOGRAFIJU (konkursi 1 i 2 zajedno)
* Konkurs traje do ponoći 23. marta, a pobednici će biti poznati 27. marta (njihova imena biće objavljana na Facebook strani Festivala i na Instagram profilu).
Nagrade: romantični vikend za dvoje u Crnoj Gori; karte za let Air Serbia, na relaciji Beograd-Tivat-Beograd; kao i dva noćenja sa doručkom u luksuznom “Chedi” hotelu sa 5 zvezdica, koji se nalazi u zalivu Luštica.
Učesnici konkursa moraju biti stariji od 18 godina, dok BIF zadržava prava da koristi fotografije.

DABLIN: Grad kulture i piva
8. BIF: Pobednike foto konkursa očekuju lepe nagrade
Strit-art umetnik James Early, Foto: BIF

Publiku, osim pomenutog koncerta poznatog irskog benda “Hothouse Flowers”, očekuje filmski program koji će predstaviti neke od najrelevantnijih filmskih ostvarenja iz Irske, uz gostovanje čuvenog reditelja Jima Sheridana. U okviru programa “Vizuelne umetnosti”, čuveni strit-art umetnik James Early oslikaće mural u centru Beograda. Publika će imati priliku i da vidi izložbu poznatog irskog fotografa Nigela Swanna. Poseban segment festivala biće posvećen čuvenom irskom piscu Samuelu Beckettu (pored filma, publiku očekuju i serija predavanja, pozorišna predstava, izložba fotografija…).

Zeleni Dablin – Crna bara
8. BIF: Pobednike foto konkursa očekuju lepe nagrade

Glavni grad će se i ove godine, zahvaljujući Beogradskom Irskom Festivalu, pridružiti svetskim metropolama koje obeležavaju 17. marta irski nacionalni praznik Dan Svetog Patrika. Nekoliko gradskih lokacija, uključujući Most na Adi, biće tada osvetljeno irsko-zelenim svetlom.

BIF organizuje irski novinar sa srpskom adresom Jas Kaminski u saradnji i uz podršku institucija i partnera: Ambasada Republike Irske u Atini; Irish Film International; Culture Ireland; delegacija Evropske Unije; Turistička organizacija Beograda; Jugoslovenska Kinoteka; Irish Honorary Consulate (Srbija); Grad Beograd; CRH; Comtrade; Agri Business Partner; Everseen; Guinness; Jameson; Bekament; Air Serbia; Smokvica; HCP; The Chedi Hotel; Vinarija Raj…

Program 8. BIF-a OVDE.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde