6. Nektar OK Fest: “Nipplepeople”, “Sevdah Baby” i Uroš Đurić na Tjentištu

0
68

Ovogodišnji Nektar OK Fest održaće se 12, 13. i 14. jula na Tjentištu.

6. Nektar OK Fest: "Nipplepeople", "Sevdah Baby" i Uroš Đurić na Tjentištu

Organizatori su saopštili imena novih gostiju festivala koji će se pobrinuti za sjajnu atmosferu u Nacionalnom parku “Sutjeska”. A to su “Nipplepeople”, “Sevdah Baby” i Uroš Đurić. I ove godine najlepše zore na Tjentištu dočekujemo u odličnoj atmosferi i uz ritmove poznatih regionalnih umetnika. Verna festivalska publika na Nektar OK festu poslednjih godina je pokazala želju i istrajnost da posle celodnevnog programa kroz koje ih vode odlični bendovi i izvođači na tri festivalska stage-a (OK summer stage; Sensation OK stage; Jägermeister main stage), kao i brojnih drugih festivalskih sadržaja (rafting; planinarenje; filmske projekcije; promocije knjiga) finalnu završnicu festivalskog dana spremno dočeka u pozitivnoj atmosferi i raspoloženju na OK After partijima u samom srcu festivalskog kampa. Upravo zato su se organizatori potrudili da ovaj program ne zaostaje za ostalim muzičkim sadržajima tokom tri festivalska dana. Zato su i pozvali pomene izvođače, koji će nastupiti u noćne sate 12, 13. i 14. jula u OK After Party zoni.

6. Nektar OK Fest: OK Summer stage donosi najbolje dnevne zabave na Tjentištu
6. Nektar OK Fest: "Nipplepeople", "Sevdah Baby" i Uroš Đurić na Tjentištu
Milan Stanković, Foto: Facebook / SevdahBABY

Danas, kao i pre više od decenije, alfa i omega “Sevdah Baby” je jedan čovek. On se zove Milan Stanković i najviše uživa kada u svojim pesmama meša različite muzičke kulture. Osim kao producent, aktivan je i kao DJ. Njegovi DJ setovi odišu eklektikom, ali ta raznovrsnost stilova uvek je u svojoj dubokoj osnovi podržana pokretljivim funky ritmovima i snažnim elektronskim sint linijama.

“Nipplepeople” – electro-pop duo čije hitove “Sutra”; “Balkan Express”; “Frka” (kao obrada davnog hita Zdenke Kovačiček)… svi vrlo dobro poznaju. A, njihov identitet i dalje je nepoznat javnosti. Najčešće se predstavljaju kao tajanstveni maskirni dvojac, a zahvaljujući kvalitetnom radu i pesmama, privukli su pažnju publike širom regiona. Sa lakoćom uspevaju da se izdvoje iznad ostalih.

6. Nektar OK Fest: OK avantura uz bendove “Franz Ferdinand”, “Dubioza kolektiv”, “Brkovi”…
uroš đurić
Uroš Đurić za miks pultom, Foto: The Clubber

Uroš Đurić je konceptulani umetnik, slikar, glumac, DJ… i, naravno, popularni anđeo iz kultnog filma “Mi nismo anđeli”. Kako će se snaći u ulozi DJ i kroz koje muzičke lavirinte će provesti publiku, saznaće se trećeg festivalskog dana, 14. jula na Tjentištu.

– I program OK After partija, uz ranije najavljena imena koja će nastupiti na tri festivalska stage-a, potvrđuje da odličnog provoda i pozitivnih vibracija zasigurno neće nedostajati na ovogodišnjem Nektar OK Festu. Ostaje samo da na vreme obezbedite vaše mesto u OK kampu i budete deo ovogodišnje najbolje OK zabave, koja će se održati u nesvakidašnjem ambijentu jednog od najvećih, najstarijih, ali zasigurno i najlepših nacionalnih parkova na prostoru cele regije! – poručuju organizatori.

Završen 5. Nektar OK Fest: Neverovatan ambijent, vrhunska organizacija, sjajna publika
ok akcija

Oni dodaju da je u toku OK akcija – OK avanturu za 5, koja je aktuelna do 30. maja. Naime, ona posetiocima će omogućiti da kupovinom četiri paketa “OK kamp prijatelj / OK kamp + ulaznica” ili “OK fest III/ OK kamp + ulaznica + prevoz”, peti sledi gratis.

Uz Nektar OK Fest i ove godine su, banka partner festivala Addiko Bank i prijatelj festivala kompanija m:tel.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde