33. Dani piva: U Zrenjaninu Šerifovićka, Bajaga, “Čorba”, Džinović, “Bebe”…

0
840

33. Dani piva: U Zrenjaninu Šerifovićka, Bajaga, "Čorba", Džinović, "Bebe"...Tradicionalna zabavno-turistička manifestacija Dani piva održaće se po 33. put u Zrenjaninu, poslednje nedelje avgusta. U okviru manifestacije, pored koncerata, održaće se i dramski, dečji, sportski i kulturno-umetnički program i još mnogo toga na više od petnaest lokacija u gradu.

33. Dani piva: U Zrenjaninu Šerifovićka, Bajaga, "Čorba", Džinović, "Bebe"...33. Dani piva ove godine održaće se od 27. avgusta do 2. avgusta. Programi manifestacije su osmišljeni i koncipirani tako da mogu da zadovolje najrazličitije ukuse posetilaca, pri čemu se posebno vodi računa da se program prilagodi svim starosnim strukturama. To je ono po čemu se manifestacija Dani piva razlikuje od drugih sličnih u Srbiji. Tradicionalno, poslednje nedelje u avgustu grad Zrenjanin postaje centar najinteresantnijih dešavanja u Vojvodini, a kako se poslednjih godina pokazalo i u celoj zemlji. I ove godine Dani piva ugostiće vrhunska imena domaće pop i rok scene. Na bini na Žitnom trgu će Darko Rundek, “Goblini”, “Deca loših muzičara”, “Neverne bebe”. Za poslednji nastup rezervisan je jedan od najboljih vokala narodne muzike – Haris Džinović.

Haris Džinović promovisao album i spot za pesmu „Godine ti dobro stoje“
rundek haris goblini
Darko Rundek, Haris Džinović i “Goblini”

Pored brojnih poboljšanja koje organizatori najavljuju za ovogodišnju tradicionalnu manifestaciju,  nekoliko prednosti će uticati na duži i kvalitetniji provod na pivskim štandovima. Tako će program na bini od ove godine počinjaće dva sata ranije. Do sada su programi počinjali uglavnom oko 21h, a od ovog leta godine uvedene su predgrupe, te će prvi nastupi na Žitnom trgu počinjati već od 19.30h.

„Bijelo dugme“ oborilo rekord posećenosti Dana piva u Zrenjaninu
vasić šerifović lexi
Željko Vasić, Marija Šerifović, “Lexington bend”

Zatim, ove godine Žitni trg će biti ozvučen sa svih strana, uz zabranu emitovanja muzike pojedinačno po štandovima. Time će se izbeći nadglašavanja i buka, a svi posetioci će uživati u zvuku sa glavne bine i neće biti mešanja muzike sa zasebnih štandova. Za binu, zvuk i rasvetu biće zadužena renomirana firma “Sky music” iz Beograda. Oni će se potruditi da se muzika podjednako dobro čuje na svakom štandu, bez obzira na njegovu poziciju.

Bajaga objavio spot za pesmu „Može da te ubije grom“

Novina je i produžen muzički program. Naime, i posle nastupa poslednje grupe, do 02h iza ponoći muziku će birati DJ. A, muzički izbor će biti prilagođen svim muzičkim ukusima s ciljem da provod na štandu potraje što duže.

Koncertima „Van Goga“ i Marinka i Nikole Rokvića završeni 32. Dani piva

PROGRAM 33. DANI PIVA – ŽITNI TRG

UTORAK 28. AVGUST
21h – Garavi Sokak
23h – Željko Vasić
DJ komercijalna muzika do 02h

SREDA 29. AVGUST
19.30h – Bubamare
21h – Kilo kilo banda
23h – Darko Rundek
DJ komercijalna muzika do 02h

ČETVRTAK 30. AVGUST
19.30h – Instant karma
21h – Šinobusi
23h – Deca loših muzičara
DJ komercijalna muzika do 02h

PETAK 31. AVGUST
19.30h – Plavi ptičić
21h – Grate
23h – Goblini
DJ komercijalna muzika do 02h

SUBOTA 01. SEPTEMBAR
19.30h – Crni paun i Pagon X
21h – Super kleša
23h – Neverne bebe
DJ komercijalna muzika do 02h

NEDELJA 02. SEPTEMBAR
19.30h – Đusi Kovač i Gipsy bend
21h – La Banda
23h – Haris Džinović
DJ komercijalna muzika do 02h

Zrenjaninska filharmonija briljirala na Danima piva

33. Dani piva: U Zrenjaninu Šerifovićka, Bajaga, "Čorba", Džinović, "Bebe"

Bogat program sa kvalitetnim učesnicima pripremljen je i na Trgu Slobode. Tu će nastupiti Zrenjaninska filharmonija (30.08.) sa specijalnim gostom čuvenim tenorom Belom Mavrakom; zatim “Bajaga i Instruktori” (31.08.); “Riblja čorba” (31.08.); Marija Šerifović (01.09.), i “Lexington bend” (02.09.).

16 Belgrade Beer Fest: „Prašiće“ na Ušću „Čorba“, „Aerodrom“, „YU grupa“…

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde