3. Nektar Puls Fest: Na Kozaru stižu “Brejkersi”, “Orgazam”, “Kerber”…

0
18

Treće izdanje Nektar Puls Festa biće još bolje i još veće, poručuju organizatori.

3. Nektar Puls Fest: Na Kozaru stižu "Brejkersi", "Orgazam", "Kerber"...

3. Nektar Puls Fest biće održan 28. i 29. juna na Kozari, tačnije u srcu Nacionalnog parka Kozara. Osim nestvarnog prirodnog ambijenta, nadaleko poznate (tradicionalne i domaće) hrane i pića, okupiće najveća regionalna muzička imena, i svim generacijama prirediti atmosferu za pamćenje.
– Osjeti puls prirode, zvuka i okusa – dođi 28. i 29. juna 2019. u NP Kozara! – poručuju organizatori.

Među učesnicima festivala su grupe “Električni orgazam”; “Partibrejkers”; “Kerber”; “Fijasko”; “Kepa & Free Spirits (SMAK)”; “S.A.R.S.”; i “Psihomodo Pop”.
Osim koncerata, svim posetiocima biće ponuđen zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi – prilagođen pojedincima i porodicama.

Kultni bend “Električni orgazam” objavio album “Gde smo sad?”
3. Nektar Puls Fest: Na Kozaru stižu "Brejkersi", "Orgazam", "Kerber"...

– Priroda koja oduzima dah, hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti, bezvremenski hitovi regionalnih muzičara, još uvek besplatan kamp sa oko 10.000 mesta, dostupan i obezbeđen (besplatan) parking za oko 5.000 automobila, organizovan prevoz, te uređena infrastruktura, nakon samo dva izdanja – festival svrstavaju u sam vrh regionalne festivalske ponude! – navodi se u saopštenju predstojeće manifestacije.

Posebnu dobrodošlicu 28. juna, Nektar Puls Fest će prirediti svim bajkerima. Za njih je obezbeđen i advekvatan parking prostor i druge pogodnosti. Ovogodišnji partner u organizaciji je Moto klub “Otpisani” iz Prijedora.

Grupa “Sveže Amputirana Ruka Satriania” (S.A.R.S.) objavila singl “Teško je”
3. Nektar Puls Fest: Na Kozaru stižu "Brejkersi", "Orgazam", "Kerber"...

Festivalske ulaznice po ceni od 15 KM (jednodnevna) i 25 KM (dvodnevna) su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba. Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mestima su na društvenim mrežama i na www.pulsfest.com.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde