“2Cellos” u finalu Lige šampiona sa “Seven Nations Army”

0
116

Luka Šulić i Stjepan Hauser spremni su za dugo iščekivani nastup na otvaranju fudbalskog finala Lige šampiona 26. maja. Uoči tog veličanstvenog događaja u Kijevu, snimili su i prigodni spot. 

Foto: Printskrin Facebook / 2Cellos

“2Cellos” su ovoga puta odabrali i na violončelima besprekorno odsvirali pesmu “Seven Nation Army”, koju u originalu izvode “The White Stripes”. Tu pesmu imaće čast da odsviraju u finalu Lige šampiona u Kijevu.

„2Cellos“ 8. septembra na Kalemegdanu

– Budući da je to pesma koju ćemo izvoditi uoči utakmice u finalu Lige šampiona, pre nego što igrači izađu na teren, odlučili smo da snimimo i video. Ja nosim dres Real Madrida, a Luka Liverpoola, finalista Lige šampiona –  rekao je Hauser.

On je napomenuo kako i Luka i on vole odlične rifove i velike bubnjeve koji sjajno dolaze do izražaja u “Seven Nation Army”.
– Pomislili smo zašto ne bismo odsvirali oba istrumenta na našim violončelima. Ne možemo dočekati da odsviramo pesmu u finalu Lige šampiona. Biće to definitivno trenutak za pamćenje!

„2Cellos“ objavio spot za pesmu „Eye of the Tiger“


Spot su snimili u studiju gde uz sve obaveze marljivo rade i na nadolazećem albumu. A sa tog izdanja publika je već imala prilike da čuje (a i vidi spot) sjajnu obradu večnog hita “Eye of The Tiger”.

„2Cellos“ u 2018. zaplovili spotom za numeru iz filma „Titanik“

Nastupom u Kijevu, “2Cellos” će se još jednom predstaviti pred velikim auditorijem. Reč je o nastupu na jednom od najprestižnijih i najgledanijih sportskih događaja koji je prošle godine pratilo više od 350 miliona ljudi!
– Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Posebno smo srećni i ponosni što ćemo biti deo ovako velikog i spektakularnog događaja – rekao je Hauser.
Pre “2Cellos”, pred gledaocima finala Lige šampiona nastupiće Dua Lipa i Sean Paul.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde