“2Cellos” u 2018. zaplovili spotom za numeru iz filma “Titanik”

0
190

Violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser su obožavaocima u Novoj godini podarili novi spot.

"2Cellos" u 2018. zaplovili spotom za numeru iz filma "Titanik"

Poznati dvojac “2Cellos” objavili su novi spot i to za pesmu “My Heart Will Go On”, glavnu temu iz filma “Titanik”.
– Novi video za jednu od najvećih pesama iz jednog od najvećih filmova svih vremena. Uživajte! – napisali su svojim pratiocima uz objavu spota proslavljeni hrvatski instrumentalisti na društvenim mrežama.

Specijalni gost u „Cinema Paradiso“ spotu „2Cellos“ – Oliver Dragojević

Reditelj spota i direktor fotografije novog spota je Aleksandar Kerekeš Keki. Sa njim su Luka i Stjepan uradili i ekranizaciju za numeru “Now We Are Free”, iz filma “Gladijator”.

2cellos maldivi 1.1.2018.
Luka i Stjepan na Malidivima, Foto: Facebook / 2Cellos

– Spot smo snimali u filmskom studiju u Bugarskoj i onda je postorodukcija rađena skoro godinu dana. Bio je to veliki projekt! – poručuju Luka i Stjepan, koji su se upravo vratili sa Maldiva. O boravku na ovoj egzotičnoj destinaciji su dodali:
– Na Maldivima je bilo ludo i nezaboravno, to je zaista raj na zemlji. Tamo smo svirali na dočeku 2018. godine, na jednom privatnom ostrvu – naravno milijarderima!

„2Cellos“ svirali u Veroni na koncertu posvećenom Pavarotiju
2cellos maldivi
“2Cellos” dočekali su 2018. na Maldivima, Foto: Facebook / 2Cellos

Verzija “My Heart Will Go On” koju izvodi “2Cellos” nalazi se na njihovom albumu “Score”, na kojem su izabrane melodije iz filmova i serija. A, ovo izdanje hrvatski dvojac instrumentalista promoviše na aktuelnoj svetskoj turneji.

Sergej Ćetković i Stjepan Hauser iz „2Cellos“ snimili „Oči nikad ne stare“

Inače, za potrebe filma “Titanik” originalnu numeru je pre 20 godina otpevala Selin Dion. Romantičnu melodiju “My Heart Will Go On” komponovao je Džejms Horner. Objavljena 8. decembra 1997. i pesma se ubrzo popela na prva mesta brojnih top-lista u svetu. Bio je to najprodavaniji singl 1998. godine. A, glavna tema Kameronovog “Titanika”, na početku 2018. dobio je novo ruho, zahvaljujući Luki Šuliću i Stjepanu Hauseru.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde