“2Cellos” snimili spot na temu iz kultnog filma “Kum”

0
154

“2Cellos” doveli su “Kuma” u Istru! Jer, upravo tamo je dvojac violončelista snimio spot za muzičku temu Nina Rote iz kultnog filma Frensisa Forda Kopole.

2Cellos promo spot kum
Foto: Promo

Oženio se Luka Šulić iz grupe „2Cellos“

Stjepan Hauser i Luka Šulić snimili su spot za muzičku temu “Love” iz kultnog filma “Kum” (The Godfather). Ovog puta sjajni hrvatski violončelisti iz “2Cellos” odabrali su za lokaciju snimanja Istru. U vinariji “Kabola” u mestu Momjan, na severozapadu istarskog poluostrva, sa prelepim krajolikom i pogledom koji se pruža na Alpe i Dolomite, kao i na zelenilo netaknute prirode i prekrasnu morsku panoramu, ekranizovana je numera sa albuma “Score”, posvećen filmskoj muzici. Naravno, pošto je obrada muzičke teme iz filma “Kum”, u spotu je i mafijaški obračun.

Poslušajte kako zvuči hit „Despacito“ u izvođenju „2Cellos“

2Cellos promo spot kum
Foto: Promo

Spot je snimala MedVid produkcija iz Pule, kojoj je ovo 11 spot koji rade za “2Cellos”, a režirali su ga braća Igor i Kristijan Burlović. Inače, sa albuma “Score” Stjepan i Luka su publici predstavili već nekoliko spotova. Može se reći, da su u njima na najbolji mogući način promovisali Hrvatsku.

Lepote Brača u novom spotu fenomenalog dua „2Cellos“

Popularni dvojac leto će provesti na moru  i malo odmarati. Jer, iza njih, a i pred njima je gust koncertni raspored. Američka turneja ih očekuje u septembru. Uz to, od 25. avgusta u prodaji će biti i deluxe izdanje albuma “Score” (Portrait/Menart), koji će uz album biti obogaćen i DVD-om “Score… And More: Live at the Sydney Opera House”, snimljen u Australiji sa Sidnejskim simfonijskim orkestrom.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde