“2Cellos” objavili spot za muziku iz filma “Pirati s Kariba”

0
203

Luka Šulić i Stjepan Hauser, virtuozi na violončelima, sjajni muzičari iz “2Cellos”, nastavljuju da daju svoj prepoznatljivi umetnički pečat i da pomeraju granice u muzici.

"2Cellos" objavili spot za muziku iz filma "Pirati s Kariba"
Pirati s Kariba, Foto: Facebook / 2 Cellos

Najnoviji album “Let There Be Cello” je u prodaji od 19. oktobra. Sa njega je instrumentalni duo objavio je spot za muziku iz filma “Pirates of the Caribbean” (Pirati s Kariba).
– Spot je sniman u Dubrovniku, ustaljena ekipa Kristijan Burlović i MedVid produkcija. Bilo nam je zabavno ufurati se u film gusara, mogli smo skroz izbaciti divljaštvo iz nas bez ustezanja. Fanovi nas već godinama nagovaraju da obradimo tu temu i evo napokon je došla na red. Jako smo ponosni na aranžman i nadamo se da ćemo zadovoljiti očekivanja obožavalaca – kažu Luka i Stjepan.

„Let There Be Cello“ novi album „2Cellos“
2Cellos facebook
Foto: Promo

Prijatno iznenađenje na ovom albumu su i njihove dve autorske pesme – “Concept2” i “Cadenza”. A, na “Let There Be Cello” su  i izvedbe nekih od najvećih hitova: “Perfect” Eda Širana; “Despacito” Luisa Fonsija; “Imagine” Džona Lenona; “Hallelujah” Leonarda Koena; “Eye of the Tiger” obrada kultne teme iz filma “Rocky III”… Produkciju albuma uz “2Cellos” potpisuje Filip Vidović.

„2Cellos“ priredili spektakl na Kalemegdanu

Luka i Stjepan su proteklih dana bili u Japanu, a pred njima su koncerti i promocije u SAD, Australiji, Nemačkoj…

japan turneja stjepan
Stjepan u Japanu, Foto: Facebook 2Cellos

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde