“2Cellos” objavio spot za pesmu “Eye of the Tiger”

0
96

Obožavaoci Luke Šulića i Stjepana Hausera oduševljeni su njihovim novim singlom i spotom.

"2Cellos" objavio spot za pesmu "Eye of the Tiger"
Foto: Printskrin YouTube

Popularni duo “2Cellos” objavio je novu pesmu “Eye of the Tiger”. Radi se o obradi kultne teme iz filma “Rocky III”, koju u originalu izvodi grupa “Survivor”. Spot je snimljen u jednoj pulskoj garaži, a Luka i Stjepan su se pobrinuli da obrada na violončelima zvuči moćno, uverljivo i energično.

„2Cellos“ svirali u Veroni na koncertu posvećenom Pavarotiju

Za ekranizaciju numere “Eye of the Tiger” su se opet pobrinuli Kristijan Burlović i MedVid produkcija, a za zvuk Filip Vidović i Morris Studio. Spot u garaži sniman je, kako kažu, “u krugu prijatelja i rivala”.
– Mi smo najbolji prijatelji, ali i najbolji suparnici! Uvek se trudimo pomeriti granice očekivanja od violončela. A, ovog puta – violončela nisu preživela! – poručuju momci iz “2Cellos”.

„2Cellos“ u 2018. zaplovili spotom za numeru iz filma „Titanik“

Ovu pesmu fanovi još nisu imali priliku da čuju uživo, ali će je objaviti na novom, nadolazećem albumu, na kojem Luka i Stjepan marljivo rade. A, sigurno da će “Eye of the Tiger” čuti i svi koji dođu na njihov beogradski koncert 8. septembra na Kalemegdanu. Karte su u prodaji, po promotivnim cenama, na svim Eventim mestima.

„2Cellos“ 8. septembra na Kalemegdanu

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde