25 godina “Nevernih beba”: Koncertom u Novom Sadu počinje obeležavanje jubileja

0
257

“Neverne bebe” će sledeće godine proslaviti 25 godina postojanja. Uvodni koncert obeležavanja jubileja biće održan u Novom Sadu 10. novembra, u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta. Ovo je ujedno i poslednji koncert njihove velike turneje “Priča o nama“, u okviru koje je tokom leta odsvirano 35 velikih koncerata u regionu.

Neverne bebe obeležavanje jubileja Novi Sad– Obeležavanje jubileja “Prvih 25 godina” počinje u gradu koji voli i ume to da pokaže, a mi ćemo mu uzvratiti kao i uvek! – kažu “Neverne bebe”.

„Neverne bebe“, „Van Gog“ i „Škrtice“ na tuzlanskom „Kaleidoskopu“

Neverne bebe i Daniel Kajmakoski
Daniel Kajmakoski i “Neverene bebe”, Foto: Facebook / Neverne bebe

Biće to prvi veliki nastup grupe u Novom Sadu posle više godina i evociranje uspomena na nezaboravne koncerte na kultnim novosadskim mestima (“Ben Akiba”, “Trema”…). A istorija benda duga četvrt veka biće ispričana u dva sata najlepših ljubavnih pesama: “Dvoje”; “Tužna pesma”; “Kuća za spas”; “Za tvoje oči”; “Boje duge”; “Uzmi boje”; “Priča o nama”; “Još se nadam”…

Besplatan seminar Soft Skills Academy za studente u novembru u Novom Sadu
Neverne bebe obeležavanje jubileja Novi Sad
Foto: Facebook / Neverne bebe

– U Novom Sadu imamo sjajno tvrdo jezgro onih pravih obožavalaca koji nas prate godinama. I set listu pripremamo u skladu sa njihovim očekivanjima. Biće to putovanje kroz našu muzičku istoriju koju smo gradili zajedno sa svojom publikom, naše pobede i lomove, ožiljke i trenutke za koje vredi živeti, uz vrhunsku audio i video produkciju – kaže Milan Đurđević, frontmen “Nevernih beba”.

Video pozdrav članova benda „Scorpions“ srpskim fanovima

Neverne bebe FB
Foto: Facebook / Neverne bebe

Na koncertu u novom Sadu “Neverne bebe imaće i specijalne goste.
– Specijalne goste Divnu Ljubojević i Daniela Kajmakoskog smo birali po zajedničkom senzibilitetu i osećaju da te večeri na bini možemo da doživimo nešto posebno i drugačije. Kako publika, tako i mi sa ove strane. Strast prema muzici i sviranju je ono što nas jednako drži zajedno kao i pre 25 godina. Kada i ako više ne bude tako, neće biti ni nas kao benda – istakao je Milan.

Otvoren Novosadski oktoberfest

U planu je i album sa najvećim hitovima u novim aranžmanima. Takođe, i snimanje dokumentarnog filma, u kome će članovi grupe prvi put govoriti o nekim zanimljivim detaljima iz karijere.

Karte za novosadski koncert se mogu kupiti na blagajni SNP-a, kao i preko rukovodstva grupe i putem stranice na Facebooku.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde