“24 minuta sa Zoranom Kesićem” – nova sezona od 21. septembra na O2

0
236

Nova sezona neće se razlikovati od prethodnih, autor i njegova ekipa imaće istu metodologiju, motivaciju i način pristupa emisiji kakav su imali pre šest godina, kada su počeli da je rade.

"24 minuta sa Zoranom Kesićem" - nova sezona od 21. septembra na O2
Autor i voditelj sa svojim timom, Foto: Facebook / Zoran Kesić

Svi koji su iščekivali da li će, gde i kada početi novi ciklus emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, najzad imaju odgovor. U subota 21. septembra u 21h na O2 startuje nova sezona popularnog serijala.

ZORAN KESIĆ: Kamo sreće da ima više emisija u kojima se kritikuje vlast

– U novoj sezoni emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” posebnu pažnju ćemo posvetiti pronalaženju laži, gluposti, demagogije, foliranja, ulizištva, primitivizma i kukavičluka na našoj društveno-političko-medijskoj sceni. A, kada ih pronađemo, znate dobro šta sa njima radimo i nije uvek prijatno za gledanje. Sve ono što nas svakodnevno iritira kao građane, inspirisaće nas u emisiji kao TV profesionalce. Što nervozniji i besniji budemo bili, epizode će biti smešnije i efektnije. Uigranost tima, iskustvo, zdrava atmosfera u ekipi i glad za novim pobedama motivisaće nas i u ovoj sezoni da negativne pojave, izjave i fenomene gazimo sa velikom razlikom, ubedljivo i brutalno, a opet sa šarmantnom lepršavošću u nastupu i našim specifičnim vicom u igri!

Zoran Kesić – “Muškarac životnog stila 2017”
"24 minuta sa Zoranom Kesićem" - nova sezona od 21. septembra na O2
Gost prve emisije nove sezone Zoran Cane Kostić sa Zoranom Kesićem, Foto: Facebook / Zoran Kesić

– Radujte se, gledaoci, jer pripremili smo čitavu lepezu smešnog za vas. Biće jako smešno. Biće bolno smešno. Biće gorko smešno. I biće tužno smešno. Sa nama će se i u novoj sezoni družiti analitičari i gosti koji imaju šta da kažu, umeju da kažu i ne libe se da kažu. Muzički segment emisije i ubuduće će biti rezervisan za žive nastupe bendova koji nam se dopadaju. Sve je, dakle jasno. Nastavljamo da pravimo emisiju kakvu bismo i sami voleli da gledamo, ali pošto je niko drugi ne pravi, moramo eto mi. Materijala za “24 minuta” se nakupilo i svakoga dana ga je sve više i više. Vreme je za šolju! – napisao je Zoran Kesić na svom Facebook profilu. Objavio je i ko će biti gosti prve epizode, 21. septembra.

Sistemski rep hit Zorana Kesića – “Brže, jače, bolje”

– U 176. emisiji ove subote na O2 emitovaće se prva svečana epizoda nakon rekonstrukcije. A u njoj:
– Skockani Trg republike
– Misterija predsednikovog plana za Kosovo
– “Studirala sam blokade”
– Srbska čast se ne plaši nikoga sve dok su to maloletni Romi
– Kesić izveo Marinu Abramović u restoran “Moma”
– Menjamo stvari uz pomoć sajta Promeni.rs
– Gost: Zoran Kostić Cane
– “Artan Lili”, bend pobednik takmičenja “Milan Mladenović”.

ZORAN KESIĆ: Moja gluma se krvavo završila
"24 minuta sa Zoranom Kesićem" - nova sezona od 21. septembra na O2
Jedna od najpoznatijih svetskih umetnica Marina Abramović je specijalna gošća prve epizode u sezoni, Foto: Facebook / Zoran Kesić

Zoran Kesić je za B92 odgovorio na pitanje šta se za poslednjih nekoliko meseci, između dve sezone, promenilo.
– Istakao bih da sam smršao malo, jedno sedam-osam kila u odnosu na prošlu sezonu, tako da se naša rekonstrukcija, reč koja je popularna ovih dana, odnosi na mene – na voditelja. Ja sam rekonstruisan i presložen, tako da se spremam da zablistam u punom sjaju. Tako da mogu svi da prelaze preko mene i da ne truckaju kad me gaze!

E. A. / Izvor: Facebook, B92

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde