17. BBF: Zbog najavljenih pljuskova odlaže se početak festivala

0
75

Ove godine vremenske nepogode pomerile su brojna dešavanja u Srbiji. Nisu zaobišle ni Belgrade Beer Fest…

17. BBF: Zbog najavljenih pljuskova odlaže se početak festivala
Zbok pljuskova odložen početak 17. BBF-a

Zbog najave RHMZ-a da će u sredu 14. avgusta biti izuzetno nepovoljni vremenski uslovi, uz jak vetar praćen grmljavinom, pljuskova, odnosno velike količine padavina, producent Belgrade Beer Festa je odlučio da početak festivala pomeri na četvrtak 15. avgust. Festival će trajati i u ponedeljak 19. avgusta. Odluka je doneta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama, rekli su organizatori.

Sve o 17. Belgrade Beer Festu: Satnica, učesnici, prevoz…

– Iako nismo srećni zbog novonastale situacije morali smo da preduzmemo sve mere, jer nam je bezbednost posetilaca festivala najvažnija. U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku! – rekli su u Beogradskoj kulturnoj mreži.

17. Belgrade Beer Fest: Gitarista, pevač i tekstopisac Johnny Marr na Ušću

Brojni zainteresovani na društvenim mrežama interesuju se za novu satnicu programa, a organizatori mole za malo strpljenja. Kako su rekli, u najkraćem roku trudiće se da obaveste kako će program izgledati, kad koji učesnici nastupaju, šta su uspeli da se dogovore sa muzičarima… Najviše pitanja posetilaca vezano je za nastup kultnog gitariste i koautor najvećih hitova grupe “The Smiths”. Jer, Johnny Marr je trebalo prvi put da svira u Srbiji 14. avgusta na Main stageu Belgrade Beer Festa, u okviru svoje turneje. Pregovori o njegovog nastupa su u toku, muzičar bi u Beograd trebalo da stigne posle nastupa na čuvenim festivalima Glastonbury i Sziget…

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde