Izmenjen muzički program 17. BBF – neće biti nastupa Džonija Mara

0
73

Vremenske (ne)prilike uticale su na promene u ranije najavljenom programu pivsko-muzičke manifestacije na Ušču.

Izmenjen muzički program 17. Belgrade Beer Festa - neće biti nastupa Džonija Mara
Nažalost, neće biti nastupa Džonija Mara, Foto: Belgrade Beer Fest

Termin 17. Belgrade Beer Festa je, zbog najavljenih vremenskih nepogoda za sredu 14. avgusta, promenjen, tako da će festival biti održan od 15. do 19. avgusta. To je dovelo i do izmena u muzičkom programu. Nažalost, organizatori su saopštili da neće biti nastupa Džonija Mara (Johnny Marr) na Ušću! Najavljeni koncert najveće zvezde ovogodišnjeg festivala neće biti održan zbog njegovih ranije zakazanih nastupa. Međutim, zbog velikog interesovanja publike, organizatori se trude da obezbede novi termin za njegov prvi beogradski koncert tokom jeseni.
– Nastup Johnny Marra u drugom terminu nažalost nije bio moguć usled nepremostivih logističkih izazova, s obzirom na to da bend nastupa 17. avgusta u Amsterdamu. Dali smo sve od sebe i sa menadžmentom benda bili konstantno u komunikaciji, ali bez uspeha. Činimo velike napore da Johnny Marra vidimo u prvom slobodnom terminu tokom jeseni u Beogradu. Hvala vam na strpljenju i razumevanju! – rekli su organizatori.

17. BBF: Zbog najavljenih pljuskova odlaže se početak festivala
Izmenjen muzički program 17. Belgrade Beer Festa - neće biti nastupa Džonija Mara

Raspored koncerata koji su najavljeni za petak, subotu i nedelju ostaće nepromenjen. A, u četvrtak nastupiće sledeći bendovi: “Dejan Cukić i Spori ritam bend”; “Artan Lili”; “Kerber”; “YU grupa”; i “Eyesburn”. Uz velike napore, s obzirom da je u pitanju preko 100 izvođača, organizatori su uspeli da dogovore da “Rock opera”, koja je bila planirana za otvaranje festivala, bude na kraju. Tako će ovaj muzički spektakl zatvori festival u ponedeljak, 19. avgusta. Tog dana nastupiće i Marko Louis; Ice Nigrutin ft Timbe; “Majke” i “KKN”. Program sa preostale tri bine, koji je bio planiran za sredu, biće održan u ponedeljak.

Sve o 17. Belgrade Beer Festu: Satnica, učesnici, prevoz…

– Prema najavama RHMZ-a, narednih dana neće biti padavina, tako da se nadamo da će stotine hiljada posetilaca uživati u sjajnim besplatnim koncertima, koji će za pet dana biti održani na Ušću. Takođe, i u festivalima Music Week i Noć muzike, koji će do kraja avgusta biti održani u okviru Cloud festivalske platforme – najavili su organizatori.

Predstavljamo vam novu satnicu ovogodišnjeg programa:

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde