14. Kids Fest: Program za beogradske bioskope

0
129

14. Kids Fest, dečji filmski festival održaće se od 15. do 21. oktobra u bioskopima širom Srbije, a pod sloganom “Moja filmska zvezda”. Ambasadorka ovogodišnje manifestacije je glumica Mirka Vasiljević.

Festival će ove godine predstaviti 16 filmova. Neke od njih gledaoci će gledati po drugi put na Kids Festu, a neki će biti prvi put prikazani publici. Centralna lokacija 14. Kids Festa biće beogradska Kombank dvorana. Ali, mališani iz srpske prestonice moći će da gledaju filmove i u bioskopima Cine Grand Capitol park Rakovica; Roda Cineplex; Fontana; Cineplexx Big; Cineplexx Delta City; Cineplexx Ušće i Tuckwood Cineplex.
“Brzi Brzić – Brzi i otkačeni” otvoriće ovogodišnji dečji filmski festival, a evo i celokupan program za beogradske bioskope:14. Kids Fest: Program za beogradske bioskope kombank dvorana

Mirka Vasiljević ambasadorka 14. Dečjeg filmskog festivala Kids Fest

14. Kids Fest: Program za beogradske bioskope rakovica– Pored svih zanimljivih i poučnih filmova, i ove godine će, pored projekcija, biti organizovane radionice koje će deca obožavati. Kreativnost i dobar provod su zagarantovani! – poručuju organizatori.14. Kids Fest: Program za beogradske bioskopeU Kombank dvorani tokom Kids Festa svaki dan organizovaće se radionice igraonice, druženja sa maskotama i mađioničarima.14. kids fest

Premijera crtaća „Tajne avanture mačaka“ 6. oktobra

14. Kids Fest: Program za beogradske bioskope rodaU Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu filmovi će biti prikazivani u bioskopima CineStar cinemas; a Novosađani će imati još jedno mesto okupljanja u bioskopu Arena Cineplex. Centar dešavanja festivala u Nišu će biti bioskop Vilin grad.

14. Kids Fest: Program za beogradske bioskope fontanaIdeja ovog festivala je da se deci predškolskog i školskog uzrasta prikažu najkvalitetnija filmska ostvarenja koja nam dolaze iz celog sveta, kao i da im se pruži edukativni sadržaj kroz zabavu, kreativne radionice i igraonice. Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti će, zajedno sa svojim roditeljima, bakama i dekama, biti u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz SAD-a; Irske; Francuske; Estonije; Norveške; Danske; Holandije; Kine. Filmovi namenjeni najmlađem uzrastu će biti sinhronizovani na srpski jezik, dok će tinejdžeri, i ove godine, uživati u specijalnom TEEN programu.

14. Kids Fest: Program za beogradske bioskope tuckwoodCene karata za bioskopske projekcije na Kids Festu će biti veoma pristupačne, kao i prethodnih godina, naročito za grupne posete. Festival podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja i Grad Beograd.

14. Kids Fest: Program za beogradske bioskope big14. Kids Fest: Program za beogradske bioskope ušće

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde