14. Kids Fest: Program u bioskopima u Nišu i Kragujevcu

0
69

14. Kids Fest, dečji filmski festival održaće se od 15. do 21. oktobra u bioskopima širom Srbije, a pod sloganom „Moja filmska zvezda“. Ambasadorka ovogodišnje manifestacije je glumica Mirka Vasiljević.

Festival će ove godine predstaviti 16 filmova. Neke od njih gledaoci će gledati po drugi put na Kids Festu, a neki će biti prvi put prikazani publici. Centralna lokacija 14. Kids Festa biće beogradska Kombank dvorana. A, evo i celokupan program u bioskopima u Nišu i Kragujevcu.

14. Kids Fest: Program za beogradske bioskope

Ideja ovog festivala je da se deci predškolskog i školskog uzrasta prikažu najkvalitetnija filmska ostvarenja koja nam dolaze iz celog sveta, kao i da im se pruži edukativni sadržaj kroz zabavu, kreativne radionice i igraonice. Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti će, zajedno sa svojim roditeljima, bakama i dekama, biti u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz SAD-a; Irske; Francuske; Estonije; Norveške; Danske; Holandije; Kine. Filmovi namenjeni najmlađem uzrastu će biti sinhronizovani na srpski jezik, dok će tinejdžeri, i ove godine, uživati u specijalnom TEEN programu.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde