13. Kids Fest početkom novembra u preko 30 gradova Srbije

0
102

Jesen stiže, a sa njom i Kids Fest. Tako će se 13. Dečji filmski festival Kids Fest održati u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, i u preko 30 gradova širom Srbije. Organizator poziva publiku da se ušuška pod filmskim kišobranom i uživa u najpopularnijem festivalu zabave za decu, od 1. do 7. novembra.

Kids FestNajmlađi ljubitelji sedme umetnosti širom Srbije biće u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz Švajcarske, Amerike, Francuske, Belgije, Češke, Holandije… Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu. Za potrebe programa Kids Festa biće sinhronizovani na srpski jezik. Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni u bioskopima. A, tinejdžeri će, i ove godine, uživati u specijalnom teen programu.

BRAVO DECO: Hor „Palčići“ svoju pesmu preveo na znakovni jezik

Sa prošlogodišnjeg Kids Festa, Foto Facebook KIDS FEST Dečji filmski festival
Sa prošlogodišnjeg Kids Festa, Foto: Facebook / KIDS FEST Dečji filmski festival

Ove godine, centralna lokacija Dečjeg filmskog festivala u Beogradu biće Dečji kulturni centar (DKC). Mališani će moći da uživaju u najboljim ostvarenjima i u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda Cineplex, Fontana, Dvorana kulturnog centra i Cine Grand Capitol park Rakovica. U Novom Sadu, Pančevu, i Zrenjaninu će to moći da učine u bioskopima CineStar Cinemas, s tim što će Novosađani imati na raspolaganju i bioskop Arena Cineplex. Kids Fest u Kragujevcu se održava u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. U Nišu će centar dešavanja festivala biti bioskopi Vilin grad i Cineplexx Niš.

Aleksandar Radojičić pozajmljuje glas biku Ferdinandu

Sa prošlogodišnjeg Kids Festa, Foto Facebook KIDS FEST Dečji filmski festival
I ove godine biće pristupačne cene ulaznica, Foto Facebook KIDS FEST Dečji filmski festival

Cene karata za bioskopske projekcije na Kids Festu su ostale iste kao i prethodnih godina, pa će i biti veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Festival podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja i Grad Beograd.

Program će uskoro biti objavljen!

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde