10. Bedem fest: Madam Piano i bend “Svemirko” na zidinama starog grada

0
59
10. bedem fest

Na zidinama starog grada Bedema u Nikšić ovog leta organizovaće se jubilarno izdanje muzičkog festivala.

10. Bedem fest biće održan od 2. do 4. avgusta, a organizatori su objavili prva imena izvođača.
– Čast i privilegiju da otvori fascinantnu listu izvođača prepustili smo upravo njoj, nepravedno zaboravljenoj i zapostavljenoj – Madam Piano! Reč je o izuzetnoj divi prepoznatljivog glasa koji izaziva divljenje i poštovanje, svojevrsnu mističnost i duhovnost. Prema njenim rečima “evo, razbijam flašu šampanjca o tvoj brod, nek zaplovi sa srećom”. Biće to prava radost uživati u njenim notama i iznenađenjima koja nam priprema za Bedem fest! – rekao je direktor festivala Petar Šundić.

Zlatna priča 8. Bedem Festa na nikšićkoj Tvrđavi

Ljiljana Rančić, poznatija kao Madam Piano, srpska pop, etno i džez pevačica nije aktivna na muzičkoj sceni kao ranije. Nastupala je devedesetih na brojnim festivalima, objavila tri albuma, snimila sa italijanskim kantaurom Frankom Mazijem duet “Eternal love”… u međuvremenu se zainteresovala za astrologiju, čak i objavila knjigu “Odiseja” (2012), koja se bavi astrološkim temama sa još dva autora.

10. Bedem fest: Madam Piano i Svemirko na zidinama starog grada

– Šta reći za sledeće ime? Lik koji je napunio “Dragstor” i “Tvornicu”, neko ko izaziva veliko poštovanje sve većeg broja poštovalaca, zagovornik filosofije “manje je više”. Autentičan u svojoj formi izražaja, neko ko će nas sigurno povesti u svet magije u ambijentu starog grada Bedema i drevnih zidina. To je Svemirko. Muzička galaksija i beskonačnost – najavio je Šundić.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde