“Viva Vops” specijalni gosti benda “Hollywood Undead” 25. juna

0
89

Jedan od najpoznatijih rap-rock bendova današnjice, “Hollywood Undead”, nastupa na novobeogradskim otvorenim bazenima 25. juna! Ovim senzacionalnim koncertom biće ujedno proslava i početak letnje sezone.

Hollywood Undead

A, beogradski rep pank bend “Viva Vops” nastupiće kao specijalni gosti grupe “Hollywood Undead” na bazenima “11. april”. Ova grupa je pobednik Bunt Rok Festivala i autori pesama “Svuda pivo” i “Uniformisani kriminalac”. Gostovali su na svim prestižnijim festivalima – od Exita i Arsenal Festa, do Demofesta i Belgrade Beer Festa. “Viva Vops”, predvođeni Aleksandrom Ćurčićem i Markom Jankovićem, promovisaće svoje nove numere na ovom nastupu.

Bend „Dead Kennedys“ 4. jula na bazenima „11. april“
viva vops
“Viva Vops”

Članovi benda “Hollywood Undead” pripremaju specijalnu set listu za svoj prvi nastup u Srbiji. Biće to mešavina najboljeg materijala sa njihovih pet albuma, pa će fanovi imati priliku da uživaju u hitovima “Whatever It Takes”, “We Are”, “Bullet” i “Everywhere I Go”.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima kao i online na www.eventim.rs i www.scnovibeograd.rs
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde