“The Frajle” zakazale i treći koncert u Kombank dvorani

0
81

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča najavile su još jedno druženje sa beogradskom publikom.

"The Frajle" zakazale i treći koncert u Kombank dvorani

Zbog velikog interesovanja publike, popularni novosadski ženski kvartet, “The Frajle”, zakazale su i treći koncert u beogradskoj Kombank dvorani. Tako će raspevane devojke osim 23. i 24. marta, nastupiti i 25. marta (20h) u ovoj sali.

Biće to prilika da beogradska publika prvi put uživo čuje njihov novi album “Obraduj me”, objavljen prošle godine. Naravno, i pesme sa starijih “Ljubav na dar”, “B strana ljubavi”, “A strana ljubavi” i “Naš prvi album sa putovanja”.

“The Frajle” i Željko Bebek snimili spot za baladu “Žuta ruža”
"The Frajle" zakazale i treći koncert u Kombank dvorani
“The Frajle” će imati treći koncert u Beogradu, a i u Zagrebu, Foto: Promo

“The Frajle” su prethodnih godina imale vrlo uspešne koncerte u Beogradu. Budući da je novi album naišao na odličan regionalni prijem, očekuje se da to bude slučaj i ovog puta.
Ono što će njihove koncerte razlikovati od poslednjeg susreta sa njihovim obožavaocima u srpskoj prestonici, koji je bio 2017, osim repertoara, biće i razni gosti.

“The Frajle” objavile spot za pesmu “Noćas si moje vino”

I zagrebačka publika imaće prilike da tri večeri zaredom uživa u koncertima popularnih Novosađanki. U glavnom gradu Hrvatske nastupiće u dvorani “Lisinski” 14, 15. i 16. marta.
Karte za treći beogradski koncert “The Frajli” su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i na svim prodajnim mestima Ticketsa.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde