“Hajde sanjaj me, sanjaj”: I Rambo na koncertu u Sava centru

0
118

Još jedan poznati muzičar pridružio se ekipi koja će se okupiti u znak sećanja na Vladu Divljana.

I Rambo na koncertu foto-Nenad-Tasic
Rambo Amadeus, Foto: Nenad Tasić

I Rambo Amadeus biće na sceni beogradskog Sava centra 10. maja (20,30h) na koncertu “Hajde sanjaj me, sanjaj”. A, koji će se održati povodom 60. rođendana Vlade Divljana. Već su najavili dolazak i nastup Momčilo Bajagić Bajaga; Kornelije Bata Kovač; Dušan Kojić Koja; Zoran Kostić Cane; Nebojša Antonijević Anton; Saša Lošić Loša; Darko Rundek; Goran Vasović Vaske; Bojana Vunturišević; Dejan Vučetić Vuča; Boris Mladenović Bomla; Zoran Predin; Dejan Cukić i Kokan Popović.

„Hajde sanjaj me, sanjaj“: Muzičari slave rođendan Vlade Divljana
I rambo na koncertu u Sava centru, Divljan foto G. Matić
Vlada Divljan, Foto: Goranka Matić

Publika u Sava centru 10. maja moći će da čuje pesme koje je Vlada stvarao i svirao sa različitim bendovima i saradnicima, od “Idola”; Srđana Šapera; Srđana Gojkovića Gileta; “Old stars benda”, do “Nevladine organizacije” i “Ljetnog kina”. Domaćini koncerta su Zdenko Kolar i Aleksandar Saša Šandorov sa “Nevladinom organizacijom” i Maks Juričić sa svojim “Ljetnim kinom”. Podrška koncerta je “Magic Bush”.

Ulaznice za koncert “Hajde sanjaj me, sanjaj” koštaju 1.200, 1.500, 1.800 i 2.000 dinara na blagajni Sava centra, odnosno na prodajnim mestima Eventima.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde