ZORAN KESIĆ: Moja gluma se krvavo završila

0
378

Film crnogorskih Pajtonovaca “The Buks of Knjige – Slučajevi pravde”, koji je režirao Zoran Marković, konačno je stigao i u srpske bioskope.

Dugi aplauz u sali posle premijere u Beogradu dovoljna su preporuka da ga publika pogleda. Projekciju filma obeležio je gromoglasan smeh publike, koja je uživala gledajući komediju koja pulsira od crnog humora. Uz Nebojšu Glogovca i Nikolu Kolju Pejakovića efikasnu epizodu ima i voditelj Zoran Kesić.

Zoran Kesić u filmu crnogorskih Pajtonovaca: Foto: Printskrin YouTube / The Books of Knjige
Kesić u filmu crnogorskih Pajtonovaca: Foto: Printskrin YouTube / The Books of Knjige

– Biti glumac je veoma uzbudljivo! Imam malu ulogu. Međutim, moja gluma se krvavo završila. Briljirao sam u filmu. Mnogo glumaca prelazi u voditelje, a malo voditelja u glumce. To je nepravda koju treba ispraviti – u svom stilu prokomentarisao je Kesić, a prenosi “Kurir”.

Premijera filma „The Books of Knjige: Slučajevi pravde“ u Beogradu i Novom Sadu

Autor emisije “24 minuta” hvali svoje kolege iz Crne Gore.
– Film morate pogledati jer su Buksovci ostali dosledni svom senzibilitetu koji gaje već godinama u emisijama i reklamama. Oni su nacionalno blago Crne Gore, a to znači i Srbije. Crna Gora nije ništa drugo, nego Srbija sa izlazom na more – poručuje Zoran Kesić.

Nušićijada: Kesić dobio lepljivu traku, Božović štap za osveženje

Na beogradskoj premijeri, najveći aplauz pored režisera Markovića dobili su još i scenarista Aleksandar Radunović Popaj, kao i glavni protagonisti Veselin Gajović i Goran Vujović. Inače, film traje 87 minuta, a glavni akteri su nesposobni i korumpirani inspektori Rajko (Goran Vujović) i Duško Maček (Veselin Gajović). Buksovci su na veliko platno pored njih preneli živopisne likove, popa narkomana, religiozne mafijaše i neverne žene. Za muziku u filmu “The Books Of Knjige: Slučajevi pravde” bio je zadužen Nemanja Nedeljković, član benda “Stereo Banana” iz Niša. Film je od danas na repertoaru bioskopa u Srbiji.

Sistemski rep hit Zorana Kesića – „Brže, jače, bolje“

E. A. / Izvor: Kurir, Noizz

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde