“WHO SEE”: Politika ne zaslužuje komentarisanje

0
413

Tekstovi pesama hip-hop dvojca “Who See” prožeti su socijalnim temama i fenomenima Crne Gore. Kako kažu Dedduh i Noyz, sve ono što ih okružuje, sažeto je u njihovim pesmama.

whe seeHip-hop dvojac “Who See”, koji čine Dejan Dedović Dedduh iz Kotora i Mario Đorđević Noyz iz Herceg Novog, nedavno je objavio album “Pamidore”. Nove numere stiču sve veću popularnost, pa će verovatno postati slušane i tražene, kao i već dobro znane “Reggaeton Montenegro”, “Nisam doma”, “Nemam ti kad”, “Đe se kupaš”.

„Who See“ ima „Pamidore“ – izvorne, sočne, iz bokokotorske bašte

Tekstovi grupe “Who See” su prožeti socijalnim pričama i fenomenima Crne Gore.
– Dovoljno je ono što otpevamo, jer politika ne zaslužuje još komentarisanja. U našim tekstovima se svašta može naći. Sve ono što nas okružuje sažeto je u pesmama. Uglavnom se baziramo na humoristički pristup temama, koliko to dozvoljava momenat – rekao je Dedduh za klix.ba.

hip hip duo who seeCrnogorsko područje, ističe Dedduh, nije teško predstaviti publici u regionu. Jer, u svim zemljama bivše Jugoslavije situacija je ista ili slična.
– Crna Gora nije neka strana zemlja, to je tu odma’. To je isto što i bilo koja druga susedna država.

Dedduh je trenirao u FK Bokelj iz Kotora i očekivao je da će postati vrhunski fudbaler.
– Nikad se ne zna, možda ću za deset godina postati poznati pizza majstor – našalio se muzičar.

Privatno voli hip-hop i roots reggae, naročito novije proizvodnje. To mu, ističe, dođe kao banja. A, komentarišući današnju muzičku scenu kaže:
– Sve pošlo u majčinu… muzika je potpuno poluđela u poslednje vreme.

Trubači Dejana Petrovića, „Let 3“, „Whoo See“ na Sarajevo Beer Festivalu

“Who See” će nastupiti 22. jula na ovogodišnjem Sarajevo Beer Festivalu. Na ovoj manifestaciji bili su i pre dve godine.
– Kad smo prvi put nastupali u Sarajevu bili smo iznenađeni koliko je publike pokazalo interesovanje. Bilo je to iznad naših očekivanja, a i organizator je morao promeniti lokaciju zbog toga.

E. A. / Izvor: Klix.ba

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde